Карта на деня – Императрицата – днес е ден за манифестиране и изразяване на безусловна любов, радост от живота, грижа за себе си и другите. Намираме се във високата вибрация на Императрицата или на Деметра, богинята на плодородието и на цикъла на живота и смъртта.

Карта на творчеството и раждането на бебета, идеи и добри дела. Посейте семената на това, което искате да ожънете след 9 месеца. Изключително подходящ период за практики за сбъдване на желания.  

Съвет за деня –  Рицар на чашите символизира онези пламенни мечтатели, които са водени от сърцето и емоциите.  Те са величествени и олицетворяват стремежите на духа. Емоциите са искрени, но понякога са твърде идеалистични и нереалистични. Картата символизира онзи първоначален период на влюбеност, в който партньорите се идеализират и копнеят един за друг, но който е толкова нетраен.

Подходящ ден за медитации, разходки и срещи със скъпи на сърцето ви хора.  

В работата: Днес е прекрасен ден за всички творчески професии, професии свързани с вода и грижа за другите. Останалите може да се чувстват по-отпуснати и лениви и да не са във върхова кондиция. 

За влюбените и семейните: Прекрасен ден за споделяне на чувствата, за признания в любов, за предложения за брак или просто за време с любимия човек. Дори и дългите партньорства се нуждаят от споделяне на чувства и емоции. Не го забравяйте и не приемайте половинката за даденост.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.