Свободно време

Талисмани за късмет за зодия Везни

Ето какво да си подарите или да поднесете като изненада

07.10.2021г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знакът на Везни е известен като знак на баланс. Родените под тази зодия са дипломатични, харизматични, изключително комуникативни. Лесно се влияят от чуждото мнение. Обичат флирта, красивите неща, лукса, капризни са, не се примиряват с малко.

Трудно се влюбват веднага, трябва им време, за да опознаят партньора си. Като цяло са деликатни в общуването, нуждаят се от постоянно внимание, ухажване. Както останалите зодиакални знаци, така и те имат своите талисмани за късмет.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Започваме с висулка за колие или на ключодържател, обици, в триъгълна форма. Триъгълниците се считат за значими и носещи късмет в много култури. Според някои древни писания, триъгълниците представят цикъла на раждане, смърт и връзката ни с Вселената. Този талисман внася стабилност и баланс в живота на Везните и им помага да намерят баланс във всяка ситуация, да са безпристрастни.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Везни?

Фигурка във формата на пирамида. Тя е символ на духовно издигане, възвисяване и властта на живота над смъртта. В много случаи те могат да бъдат представени и с обърнати нагоре или надолу триъгълници.

Ако сте си планирали екскурзия до Египет, може да си купите фигурка на пирамида и оттам. За египтяните пирамидите символизират съществуването и те се издигат от водите към Слънцето и боговете и неслучайно фараоните са искали да бъдат погребвани в тези храмове.

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Може би пък ще изберете да носите като висулка на шията си малка пирамида, която да ви направи по-решителни, да ви даде сили за постигане на личните ви цели. Смята се, че висулка на пирамида за колие, носи здраве и енергия на своя притежател.

Освен пирамидите и триъгълниците, други талисмани за късмет за зодия Везни могат да бъдат:

  • тамянови ароматни пръчици;
  • фигурки/висулки на пегас и делфин;
  • камък – аквамарин;растения – роза, бъз и ябълково дърво;
  • символи като висулки – сърце и цвете.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )