Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Везни?

Мъжете Везни са големи чаровници

01.10.2019г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те постоянно се колебаят. Сантиментални са, общителни и държат на сигурността в брака. Родените под знака на зодия Везни трудно се влюбват, защото им е трудно да решат дали да се отдадат на любовните приключения или не. Ако се намирате във връзка с представител на тази зодия, вижте какъв брак ви очаква с него.

Жената Везни като съпруга

Жената родена под знака на зодия Везни е една от най-интересните личности в любовта и секса. Тя винаги вижда красивата страна на своите партньори. Изключително женствена и привлекателна е и неслучайно. планетата на любовта Венера я закриля и й помага.

Жената Везни се нуждае от половинка, която постоянно да я глези и обгрижва. Може би и затова тя предпочита за партньори мъже, които са добре устроени. От друга страна е очарователна, дискретна и лесно се адаптира към промените. В семейния живот винаги се стреми към създаването на хармония.

Знае как да се отнася към любимите си хора и е дама в истинския смисъл на думата. Обича социалните контакти, но никога не би пренебрегнала семейните задължения. Отделя достатъчно време за половинката и децата си. Има привлекателна външност и определено не й липсват обожатели.

Обича да флиртува, но никога не би си позволила нещата да излязат извън контрол. Мъжете, които допуска до себе си я обожават, защото тя винаги умее да задоволи техните желания и да прояви разбиране към мъжката им същност. Има силна интуиция и винаги би разбрала, ако половинката й я мами.

Мъжът Везни като съпруг

Мъжът роден под този зодиакален знак е чаровник, който обича да бъде водещата половинка в любовта. Изключително темпераментен е и е трудно да си го представим в една лежерна семейна среда. Въпреки това не бива да бъде подценяван като партньор за брак. За него е много важно половинката му да не се опитва да му „вземе“ независимостта.

Свързани статии

Мъжът Везни е мъдър, разумен и не бърза с брака, но само защото се стреми да е максимално добре устроен и да осигури на семейството си всичко необходимо. Има добър стил на обличане и би се впечатлил от жена, която има нестандартна красота.

От друга страна много би се разочаровал, ако не намери партньорка, която да отговори на неговите страсти. Ако семейният му живот не е изпълнен с вълнение, би изневерил на половинката си, но е малко вероятно да поиска развод.

Снимка: istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
мъжа на жената ( преди 7 години )
Данчо видя ли те мъртъв си !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
На приятел,зодия Везни,и жена му беше Везни. Изобщо нямах никакви трудности да я вкарам и чекна в кревата.....Беше и доста емоционална,да не кажа истерична....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време