Карта на деня – Седмица чаши.

Това е карта на възможностите. Комбинацията днес е много интересна, защото и двете карти ни говорят, че ще бъде ден за взимане на решения, за избор между различни варианти. 

Съвет за деня – Влюбените. Колкото и да е красива любовта, толкова раздвоение, страсти и тревоги ни носи тя твърде често. И както много пъти се случва в живота, отговорността какво да изберем е лично наша. Влюбените падат като съвет към седмица чаши, за да ни кажат, че сме готови да направим избор и да вземем решение. Вие вече знаете какво ви е нужно и защо, остава само да не се боите, а да действате. 

В работата: Днес е ден за решения и избор. Направете своя избор и се придържайте към него. Двете карти ни напомнят, че да бъдем неутрални е добре понякога, но има ситуации, в които трябва да поемем отговорност и да вземем категорична позиция. 

За влюбените и семейните: Пред вас стоят много възможности, а комбинацията днес ни съветва да изберем и да застанем твърдо зад решението си. В любовта изборите са много, но най-важният и често най-трудният е да изберем себе си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.