Свободно време

Йорданка Благоева – специален гост в рубриката „Златните“ на 5 ноември

Ексклузивното интервю гледайте в „България сутрин“ от 7:00 часа

04.11.2021г. / 17 14ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Тази седмица в авторската рубрика „Златните” на водещата на сутрешния блок в ефира на Bulgaria ON AIR Мария Константинова, под прожекторите застава Босоногата кралица на българската лека атлетика - Йорданка Благоева.

В петъчното утро, на 5 ноември, в „България сутрин“, зрителите ще могат да се насладят на вдъхновяващото интервю на сребърния медалист от игрите в Мюнхен - Йорданка Благоева. Тя говори открито за 17-те секунди, които я разделят от златния медал, за различните стилове на скок, които е изпълнявала, както и за предизвикателствата и трудностите, през които е преминала, за да стигне до двата олимпийски медала в спортната си кариера.

Успешната българска лекоатлетка разкрива и кой е най-ценният съвет, който е получила от нейния треньор.

„Много глина има по света, но тя трябва да попадне в ръцете на майстор, за да се получи шедьовър“, споделя тя.

За още по-позитивното утро на зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR ще се погрижи водещият на сутрешния блок Мирослав Димитров и любопитните истории, които е подготвил тази седмица специално за авторската си рубрика „ИнтерНЕ/ДА“. В нея той ще разкрие историята на първите летящи автомобили и дали е възможно да изчезне Мъртво море. В допълнение към това, зрителите ще получат актуална информация и ценни коментари по най-важните теми, които ги вълнуват.

Не пропускайте „България сутрин“ и започнете деня си с усмивка и ведро настроение – на 5 ноември, от 07:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай