Свободно време

Рут Колева представя новата си песен WASSUP

Екипът подготвил хита Salty, създава и новата песен на Рут

22.11.2021г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Фотограф Михаил Новаков, Стилист Иван Цуцуманов

Фотограф Михаил Новаков, Стилист Иван Цуцуманов

След международния успех на супер сингъла Salty, Рут Колева събра същия екип, за да подготви Wassup. Новата песен излиза в акцента на сивата есен, две години след живот в COVID пандемия и след едно бурно лято за Рут. „Време е вече да погледнем отвъд това, което ни се случи“, споделя тя и подава своя свеж поглед към промяната. Песента е нотка към живота на новото начало, към свежия старт. Видеото е по-различно от това, което сме свикнали да виждаме и провокира с цветове, емоция, безгрижна динамика и смели движения в стилистиката на Wes Anderson.

Клипа може да гледате тук.

Wassup отново среща Георги Линев – Kan Wakan и Илияна Недялкова (част от музикалния екип на ZAYN). Двамата, заедно с Рут Колева създават сингъл със заявка за международен успех и нареждат Wassup до Candy Coated, On My Way, All The Guys, Salty. Всички те, плюс още няколко изненади в ритъм, ще влязат в предстоящия албум на Рут, с плануван старт на 2 февруари 2022 г.

Wassup вече е наличен във всички дигитални платформи, благодарение на Орфей Мюзик/ Warner слушайте и гледайте тук.

Фотограф Михаил Новаков, Стилист Иван Цуцуманов

Преди Wassup

Преди новия музикален сезон Рут Колева отново бе в центъра на качествените събития. Изпълнителката на Wassup и Salty е в основата на Sofia Live Festival, който събра много емоция в горещите месеци и мнозина определиха като „Събитието на годината“.

Неизбежна част от изпълненията на живо това лято бе и супер хитът Salty, който постигна голям международен успех. Salty беше 9 седмици #1 в официалната Airplay класация „България Топ 100“, изготвяна от ПРОФОН и BMAT, според реалните излъчвания от медиите в България! Песента е включена в редица международни плейлисти на популярните дигитални платформи.

Оригиналното видео и видеото към ремикса на Fabrizio Parisi & The Editor се излъчват на регулярна ротация от MTV US и Club MTV, като ремиксът стигна #5 в Dance класацията на MTV Русия. Най-популярната дигитална платформа TikTok удостои Рут и нейния сингъл Salty с официална кампания в 7 държави!

Коментирай