Свободно време

Таро карта за 24 ноември

Тази комбинация от карти определено насочва към новости в работата

24.11.2021г. / 08 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Колелото на съдбата.

Колелото на съдбата нумерологично е 10, а това е завършването на цикъл. Често когато видим тази карта, ние знаем, че съдбата/вселената/висша сила се е намесила, за да ни насочи към нов курс; това може да бъде нова работа, напускане на стара, нов дом, връзка, раздяла, преместване или късмет. Промяната ще бъде силно въздействаща и ще донесе нови възможности. Вземете активна роля, скочете в колелото и превърнете трудностите в живота в предизвикателство. Не е толкова важно какво се случва с вас, а какво правите с това, което се случва. Приемете поканата, която Вселената предлага и внесете нова перспектива, енергия и начин на съществуване в живота си.

Съвет за деня – Асо мечове.

Асата в Таро са нумерологично номер 1 и представляват новото начало, предлагането на възможност и потенциал. Мечовете са свързани с елемента Въздух и означават мисловния процес, представяйки силата на ума чрез разума и интелекта. В това Асо можем да видим меч, пронизващ корона, която представлява нашата коронна чакра, символизираща умствен пробив. От едната страна имаме маслинова клонка, а от другата палма, която показва, че е имало битка, борили сме се за нещата и сега знаем какво искаме и сме готови да инициираме и да го осъществим. Йодите близо до дръжката на меча представляват присъствието на Божественото, което ни води към върховната истина. Това е изключително решаваща карта и означава момента, в който сме взели решение; следователно днес ще бъде ден за умствена яснота, виждане на истината и способността да изрязвате негативните елементи от живота си.

В работата:

Тази комбинация от карти определено насочва към новости в работата. От нови проекти и възможности, до пълна промяна на работното място. Добър ден за учене и повишаване на квалификацията.

За влюбените и семейните: Днес може да има сблъсък и изясняване на чувства, на мотивация и намерения. Ново начало за връзките и отношението ни към самите себе си. Ще изискваме повече уважение и зачитане, ще бъдем мотивирани да поставяме граници и да пазим личното си достойнство.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време