Свободно време

Таро карта за 26 ноември

Днес е момент на изчакване

26.11.2021г. / 08 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock.

Снимка: istock.

Карта на деня – Обесеният.

Обесеният ни призовава към почивка, към отдръпване и отлагане. Не бързайте нито с решения, нито с действия. Помислете, сменете гледната точка, изчакайте.

Съвет за деня – Умереност.

Добър момент да създадете пространство, да наблюдавате какво правят външните сили или хората около вас, да чакате те да направят своя ход, преди вие да направите вашия.

В работата: Не се страхувайте да отделите време на работата си и да я разгледате внимателно; нещата не трябва да се пришпорват днес, а да се балансират. Вършете задълженията си със свое собствено темпо и не се поддавайте на провокации, които биха ви накарали да бързате или да вземете решение, за което не сте готови.

За влюбените и семейните: Днес е момент на изчакване. Не взимайте решения, не давайте крайни оценки и не прибързвайте с действия. Балансирайте се емоционално. Успокойте огъня в сърцето си, само така можем да виждаме ясно и да взимаме правилни решения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време