Карта на деня – Паж на мечовете.

Очаквайте новини и неочаквани съобщения, може да се разкрие и някоя тайна. Възможно е да има прибързани и необмислени думи. Пажовете са предупреждение и за странна грешка, породена от прибързване или незнание, бъдете внимателни. Но ако ви се случи го приемете като обучение и не се фиксирайте върху грешката си.

Съвет за деня – Двойка пентакли е карта, която ни съветва да се заземим и да балансираме. Ако има някакви промени и сътресения се опитайте да останете спокойни.

В работата: Добре е днес да се пазим от клюки и интриги. На дневен ред също е ученето и участието в различни курсове и семинари, обучения за повишаване на квалификацията.

За влюбените и семейните: В любовта е добре да сме внимателни, за да не кажем или решим нещо твърде импулсивно и да съжаляваме после. Може да получим новина, която има отношение към връзката ни или признание, нещо, което сме чакали дълго време.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.