Свободно време

Защо не мога да задържам мъжете, които харесвам?

Ева Кулева очаква вашите въпроси

10.12.2021г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато една любовна връзка не ни се получи, винаги имаме много въпроси, на които търсим отговори. Когато обаче останем с усещането, че след всяка връзка, която не е успяла да се развие в трайно партньорство преживяваме едно и също, започваме да обвиняваме себе си, докато търсим отговори.

Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева отговаря на въпрос на дама, която търси обяснение на въпрос, който вероятно вълнува и други жени в сходни на нейната ситуация.

Въпрос: Как става така, че никога не мога да привлека и задържа мъжете, които аз харесвам? Заради това бях принудена да избера неподходящ за мен мъж, тъй като имах много разочарования и неуспешни връзки. Не е ли въпрос на лични качества и защо след като първоначално мъжете ме харесват, в крайна сметка се разделят с мен, а в мен се влюбват само мъже, които аз не харесвам. Какво не е наред с мен?

Ева Кулева: Разбирам защо се чувстваш фрустрирана. Всичко ти е наред. Причините да не успяваш да задържиш мъжете, които харесваш, според мен са две. Едната е, че вероятно харесваш неподходящи за теб мъже – мъже, които нямат сериозни намерения или не те оценяват. Затова ти предлагам, преди да започнеш връзка с някой мъж, да се увериш, че има сериозни намерения и че те цени такава, каквато си.

Другата причина е твоята нагласа, която е нагласа на жертва. Твърдиш, че си била „принудена“ да избереш неподходящ мъж. А аз те уверявам, че не си била принудена. Това е бил твоят избор. Тогава си смятала, че това е най-доброто решение за теб, защото си била обезсърчена, може би дори отчаяна. А когато се чувстваме така, не взимаме най-добрите решения.

Предлагам ти да поработиш върху вярата в себе си – да повярваш, че заслужаваш мъж, който те цени и който ти цениш и харесваш. И да повярваш, че можеш да привлечеш, избереш и задържиш такъв мъж. Аз вярвам, че всичко е в нашите ръце, по-точно в нашата вибрация. Винаги има начин да случим това, което искаме, и то повече от един начин. Въпрос е на вяра, нагласа, автентичност и умения. И тези неща могат да се придобият, най-лесно с помощта на специалист.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
nai prostiya odgovor ne sme iskali ne sme go napravili a moje bi si ima pricinna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 2 години )
i az ne moga . no ne su izbirala nepodhodia6t . prosto se slu4i . dale4 sum ot misulta da klasificiram koi kolko e podhodia6t ili nepodhodia6t...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време