Карта на деня – Кулата.

Днес може да имаме момент, в който да се почувстваме сринати. Случва се внезапно и за щастие, минава бързо. Всички имаме кули, които сме изградили и които могат да се срутят неочаквано; фалшиви системи от вярвания, връзки, очаквания, кариера или почти всичко, в което инвестираме много време, енергия и надежда, но сме издигнали върху слаби основи.

Облекчението при Кулата е, че краят така или иначе трябва да настъпи, тъй като никога не е било предназначено да продължи по този фалшив начин. И най-накрая, когато се срине, всъщност можете да изградите нещо по-силно и по-добро.

Съвет за деня – Влюбените.

Влюбените ни представят избор, дълбок избор на душевно ниво. Трябва ли да се отдалеча от това място? Приемам ли този човек да се връща в живота ми? Избирам ли работата, която винаги съм искала, но нямах увереност да го правя? Този избор е уникален за вас и само вие дълбоко в себе си знаете какво е правилно да направите. Когато сте сигурни в избора си направете крачката, енергията е изключително подходяща за решение и ново начало.

В работата: Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, които настъпват или вече са настъпили. Всичко това е за добро и дори да не го виждате в момента, ще ви донесе щастие и удовлетворение.

За влюбените и семейните: Може би е дошло време да промените нещо във връзката. Осъзнайте какво е това, което ви пречи да имате пълноценни отношения и го премахнете. Може да са предразсъдъци, чувство на вина, твърде голямо его, каквото и да е – оставете го да си отиде, за да имате изпълващи и красиви отношения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.