Свободно време

На виното с любов

Prestigio представя нова серия, луксозни смарт отварачки за вино - Prestigio Grada, Prestigio Bolsena, Prestigio Lugano, Prestigio Nemi, Prestigio Valenze и Prestigio Maggiore

10.02.2022г. / 09 01ч.
Мария Дуковска
На виното с любов

За всички ценители на виното, производителят на интелигентни устройства Prestigio представя новата си серия от луксозни смарт отварачки за вино – Prestigio Garda, Prestigio Bolsena, Prestigio Lugano, Prestigio Nemi, Prestigio Valenze и Prestigio Maggiore. Благодарение на изящния си дизайн, качеството на използваните материали и вградената технология, серията е предназначена както за любители, така и за професионални сомелиери и ресторантьори, кетъринг компании и фирми за организиране на събития. С новата си серия смарт отварачки за вино, Prestigio предлага съвременен начин за отваряне на бутилката без необходимостта от дозареждане на устройството след всяко използване. Отварачките от серията отварят с лекота от 50-80 бутилки с едно зареждане. Достатъчно е бутилката да бъде поставена вертикално и смарт тирбушона да е плътно прилепнал към тапата. Само секунди след натискане на бутона виното може да бъде разлято по чашите. В зависимост от избрания комплект, може да откриете: автоматичен смарт тирбушон; безжична стойка за зареждане или зарядно; вградена помпа за изтегляне на въздуха, която позволява продължително съхранение на виното даже след отваряне на бутилката; нож за рязане на фолиото; аератор за насищане на виното с въздушни мехурчета при наливане в чашите; вакуумна тапа.

Prestigio Garda – отваря до 50 бутилки с едно зареждане, зарежда се от компактна безжична стойка и работи автономно. Сомелиерски комплект: вградена помпа за изтегляне на въздуха, нож за рязане на фолио, аератор и вакуумна тапа. Подходящ както за домашна употреба, така и за професионални сомелиери. Автоматичната отварачка Garda e с метален корпус и минималистичен дизайн. Съчетава в себе си стил, функционалност и елегантност. Препоръчителната ѝ цена е: 129 лв.

Prestigio Bolsena – отваря до 80 бутилки с едно зареждане, нож за рязане на фолио, аератор и вакуумна тапа. За по-голяма практичност, на корпуса на отварачката е разположен LED индикатор, информиращ за нивото на заряд в батерията. Подходящ както за малка домашна кухня, така и за масово събитие. Корпусът е направен от метал с матово оформление. Препоръчителната ѝ цена е: 69 лв.

Prestigio Lugano – отваря до 80 бутилки с едно зареждане, нож за рязане на фолио, аератор и вакуумна тапа. Подходящ за домашна и професионална употреба. Корпусът е изработен от метал матиран в черно. Препоръчителната ѝ цена е: 99 лв.

Prestigio Nemi – отваря до 70 бутилки с едно зареждане, нож за рязане на фолио, аератор и вакуумна тапа. Подходящ за домашна и професионална употреба. Корпусът е изработен от метал. Препоръчителната ѝ цена е: 69 лв.

Prestigio Valenze – отваря до 80 бутилки с едно зареждане, нож за рязане на фолио, аератор и вакуумна тапа. За по-голяма практичност, на корпуса на отварачката е разположен LED индикатор, информиращ за нивото на заряд в батерията. Подходящ за домашна и професионална употреба. Корпусът е изработен от червен метал с матово оформление. Препоръчителната ѝ цена е: 79 лв.

Prestigio Maggiore – отваря до 70 бутилки с едно зареждане, зарежда се от компактна безжична стойка и работи автономно. За по-голяма практичност, на корпуса на отварачката е разположен LED индикатор, информиращ за нивото на заряд в батерията. Смарт отварачката е окомплектована с нож за рязане на фолио. Корпусът на отварачката е изработен от метал с изящна изработка и се предлага в два цвята: златисто и сребристо. Препоръчителната ѝ цена е: 109 лв.

Всяка една от шестте смарт отварачки е с 24 месеца гаранция, проектирана е спрямо най-високите съвременни изисквания за дизайн и може да отговори и на най-изискания вкус. В комбинация с премиум опаковките на серията, смарт отварачките на Prestigio са идеален подарък както за професионалисти, така и за всеки любител на виното.

Смарт отварачките на Prestigio можете да закупите онлайн на www.laptop.bg и www.ardes.bg.

Коментирай