Свободно време

Изискани вкусове и настроение в компанията на Енджи Касабие и Башар Рахал

23.02.2022г. / 15 17ч.
Аз жената
Изискани вкусове и настроение в компанията на Енджи Касабие и Башар Рахал

Ако традиционното посрещане на Осми март вече не ви носи тръпка, подходете творчески към празника. Изберете ново място, фина храна и отбрана компания, за да отбележите силата на женското начало. Двата стилни ресторанта в новия развлекателен комплекс Palms Merkur Royale в сърцето на София намират начин да създадат неповторима атмосфера при всеки празничен повод. Формулата ще проработи и за Осми март.

Влече ли ви мистиката и изяществото на Азия? В елегантния ресторант 888 Taste Show Asian Cuisine сетивата откриват неповторимия чар на храната, приготвена на единствения в България робата грил на дървени въглища, както и чрез атрактивния метод тепаняки. За Осми март тук са готови да ви посрещнат в компанията на Енджи Касабие, не само прелестна жена, но и гуру по здравословно хранене. А ако духът на Италия ви е любим, е добре да се спрете на San Remo Mediterranean Cuisine, романтичен ресторант, който предлага уникални специалитети, дело на топ шеф-готвач със забележителен опит.

За Осми март мястото ще съчетае средиземноморските вкусове със звездно присъствие – на Башар Рахал. Интериорът на San Remo посреща с модерен дизайн и уютна атмосфера за споделени моменти.

Можете да сте сигурни, че дали с Енджи или с Башар, и двата ресторанта ще предложат празнични изненади. И не само: всеки, закупил бутилка вино на празника, получава втората безплатно. Осмомартенската вечеря обещава да бъде различна, забавна и вкусна в двата реномирани ресторанта в развлекателен комплекс Palms Merkur Royale, бул. „Витоша“ 89. За резервации: +359 2 444 0888.

Коментирай