Свободно време

Таро карта за 8 март

Успехи в работата

08.03.2022г. / 08 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Венета Евтимова

Снимка: Венета Евтимова

Карта на деня – Двойка чаши – Днес се осъществява равнопоставен обмен на чувства, ценности и уважение: нашето сърце е отворено и ни се представя партньорство, такова, в което можем да споделяме една и съща визия или мечти. Другите ни разбират, но и ние разбираме тях. Както при всяка от двойките в Таро, изборът все още не е направен напълно; виждаме какво се предлага, но ще поделим ли чашата? Решението е ваше.

Съвет за деня Кралица пентакли – Днес ще поемете отговорностите в дома, като обърнете внимание на сметките и храната на масата, както и ще отделите време за да превърнете дома в удобно и уютно гнездо за работа и живеене. Може би дори да пренареждате мебелите или декорирате. Това е и карта за грижа за вашите физически нужди, като например приготвяне на добра храна или дълга разходка. Тази кралица носи финансова и физическа сигурност.

В работата: Днес се очертава като един добър и плодотворен ден. Ще получавате подкрепа от околните и ще пожънете плодовете на сътрудничеството.

За влюбените и семейните: Прекрасни карти за хората, които се обичат. Възможно е днес да усетите, че отношенията ви са топли и уютни, като роден дом, и да планирате своето бъдеще заедно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

 

Коментирай
Здраве и красота