Свободно време

Невяна Владинова е гост в рубриката „Златните“ по Bulgaria ON AIR този петък

Не пропускайте вълнуващия разговор на 15 април от 07:00 часа

14.04.2022г. / 15 51ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Златните", Bulgaria ON AIR.

Снимка: "Златните", Bulgaria ON AIR.

Тази седмица в рубриката „Златните“ на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR гостува вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова.

На 15 април, от 07:00 часа, зрителите на националната политематична телевизия ще научат повече за личните и професионални избори на българската грация.

Талантливата гимнастичка за пръв път стъпва на килима на 6-годишна възраст в родния си град Плевен. Не след дълго се премества в София, където с упоритост и неуморен труд започва да изкачва стълбата към върха.

Като най-върховен момент в кариерата си определям спечелването на златния медал в Баку през 2017 г.“, споделя Невяна Владинова.

След стотици отличия и призови места от световни и европейски състезания слага край на състезателната си кариера и след 20 години на килима взима решението да поеме по нов път – избира да стане част от ръководството на федерацията.

Пред харизматичната водеща на сутрешния блок Мария Константинова, Невяна Владинова споделя защо не става треньор, какво ѝ липсва от гимнастиката, връща ли се често към спечелените медали и какво е да работи заедно с Илияна Раева, Мария Петрова и Мария Гигова.

Не пропускайте вдъхновяващия разговор с Невяна Владинова в авторската рубрика „Златните“ на „България сутрин“ – 15 април, от 07:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Свободно време