Свободно време

Направете идеалния подарък за любим човек

28.04.2022г. / 14 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Чудили ли сте се някога какво да подарите на приятел за рождения ден или просто да го зарадвате с нещо запомнящо се? Персонализираните кейсове със снимка са чудесен избор, с който ще изненадате свой приятел с любима ваша снимка или текст, които му напомнят за вас. На пазара се предлагат разнообразни идеи за калъфи за телефон, които можете да получите на страхотни цени.

Как да направите персонализиран кейс

Всеки би се зарадвал на сладко гръбче за своя смартфон. То може да включва любими снимки, цитат от песен или текст, написан специално за човека, на който ще го подарите. Специалисти от онлайн магазина Etuo споделят как да създадете перфектния кейс по поръчка:

1. Изберете модел и вид

Най-важното нещо е да изберете точния модел калъф за телефон, за да няма разминавания. Копчетата, камерата и микрофона трябва да пасват перфектно, за да не пречи на работата на устройството. След като изберете модела е важно да обърнете внимание на типа персонализиран кейс, върху който искате да работите. Той може да покрива само гърба или да бъде тип книга или 360. Също толкова важен е и материалът, от който ще е изработен. Благодарение на богатата гама от асортименти можете да изберете силикон, пластмаса, кожа или дори корк.

2. Направете персонализиран дизайн

Тук можете да развихрите въображението си и да включите всичко, което ви хрумне. Онлайн приложението ще ви помогне лесно да създадете желания от вас дизайн, без да се налага да сваляте допълнителни приложения. Изберете една или повече снимки с подходящи размери и резолюция и ги наместете, където според вас биха изглеждали най-добре. Можете да опитате различни варианти, докато стигнете до перфектния. Добавянето на текст ще направи аксесоара още по-специален. Можете да използвате любима песен, цитат от книга или просто нещо, което описва перфектно вашия човек.

След като създадете калъфа, можете да го поръчате, а той ще пристигне при вас само за няколко дни.

Защо да изберете персонализиран кейс

Ако искате да зарадвате любимите си хора с нещо, специално изработено за тях, то персонализираният кейс ще свърши чудесна работа. Той ще бъде навсякъде с тях, напомняйки им за вашите любими моменти. Освен красив дизайн калъфът чудесно ще защити телефона от счупване или драскотини. Този стилен аксесоар ще бъде чудесно бижу, което ще допълни визията на всеки притежател.

Коментирай