Карта на деня – Звездата е въплътената надежда. Тя сбъдва мечти. Звездата е плодородна и щедра, зарежда ни с оптимизъм и вяра в бъдещето. Денят е много подходящ за женски практики, срещи с приятелки, за да се заредим и напълним с енергията на плодородието и изобилието. За мъжете е добре да спортуват отборни игри. Вещае лекота и радост от живота. В любовта ще ви вълнуват темите за бъдещето, но те ще са в позитивен дух, получавате подкрепа и помощ от партньора. Доверете му се.

Съвет за деня – Десетка пентакли изважда на първа линия семейните дела. Всичко свързано със семейството, имоти, наследство. Може да говори за нещо, което е приключило, за етап, който е отминал, но по който тъгувате и не можете да забравите. Леко забавяне на делата, но по-скоро позитивно, за да имате възможност да си починете и да се успокоите, преди да продължите да покорявате върхове.

В работата:

Възможно е днес да сме по-разсеяни от обикновено и да мислим повече за семейството и отношенията с партньора и децата. Внимавайте това да не стане причина за недоглеждане и изпускане на важни подробности.

За влюбените и семейните:

Хубав ден за любовта, разговаряйте, намерете общо занимание с любимия. Днес също така е благоприятен ден за хората без партньор, защото могат да срещнат интересен човек със стабилни намерения и предложения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.