Свободно време

Таро карта за 9 май

Днес ще ви се предостави възможност за избор

09.05.2022г. / 08 42ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Колелото на съдбата.

Колелото означава движение и промяна – всички преживяваме възходи и падения в живота и за добро или лошо нищо не остава същото. Днес съдбата ни насочва по различен курс; това може да бъде всичко от нова работа, напускане на стара, нов дом, нова връзка, преместване или щастливата почивка, която дълго сме чакали; тази промяна ще бъде въздействаща и ще донесе нови възможности. По-добре да поемете активна роля и да превърнете трудностите в предизвикателства. Не е толкова важно какво се случва с вас, а какво правите с това, което се случва. Приемете поканата, която Вселената предлага, за да поставите нов курс и да внесете нова перспектива, енергия и начин на съществуване в живота си.

Съвет за деня: Влюбените означават онези дълбоки избори, които правим, за да се пренастроим, да се върнем към себе си, да се реализираме. Днес ще ви се предостави възможност за избор, не се страхувайте да следвате този, който е в съзвучие с автентичното ви и истинско Аз.

В работата: Един активен и динамичен ден в работата, който изисква от вас да не оставате пасивни. Пригответе се за решения, избори и нови възможности.

За влюбените и семейните: Тези две карти заедно, говорят за разтърсващи промени и взимане на решения. Промяната е неизбежна, но изборът как да реагираме на нея и по кой път да поемем зависи от вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай