Свободно време

Таро карта за 27 май

Днес трябва да внимаваме да не раздаваме силата си напразно, както и да не поемаме по лесния път

27.05.2022г. / 07 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Деветка пентакли.

Това е карта на изобилието, на чувството за сигурност, реализирането на намеренията ни, получаване на награди и успех. Днес е време да направим равносметка на всичко, което сме постигнали с упорита работа и отдаденост. Тази карта напомня, че усилията в крайна сметка се изплащат и макар че може да отнеме известно време си заслужава. И не забравяйте, че каквито и успехи, пари или материално богатство да спечелим, ние го правим, за да участват и да се насладят и другите в живота ни, в противен случай може да изпитаме самота.

Съвет за деня – Седмица мечове.

Тази карта говори за кражба на власт, за някой, който се възползва от ситуация и използва хитрост или измама, за да вземе това, което не е негово. Тази карта е в рязък контраст с нашата Деветка пентакли, която е упълномощеното лице, което се наслаждава на плодовете на своя труд. Като съвет, ние просто трябва да си гарантираме, че тъй като сме в добра позиция, другите няма да се възползват от това. Нека не се явяваме постоянно и доброволно, за да изпълняваме задачи, които някой друг ни поставя. Да имаме смелост да взимаме решения за себе си и да не бъдем винаги на разположение.

В работата: Днес трябва да внимаваме да не раздаваме силата си напразно, както и да не поемаме по лесния път. Може да е изкушаващо да получим това, което искаме възможно най-бързо, но понякога трябва да поемем по по-трудния път, да имаме търпение, да създадем твърди граници и да вложим всичките си усилия, за да постигнем по-добри резултати.

За влюбените и семейните: Днес е време, в което да поставите граници. Не позволявайте дори на най-близките да се възползват от вас. Пресечете всички опити да ви накарат да се чувствате длъжни или отговорни за нещо, за което реално не сте.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота