Свободно време

Коя е вашата таро карта според зодията

И как да използвате нейната сила

01.06.2022г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Везни

Таро карта Справедливост. Тя би могла да означава много неща в в разпределението на таро, но крайното ѝ послание е справедливостта. За Везни тази карта може да бъде изключително овластяваща, особено ако някой се отнася към тях несправедливо. Въпреки че са търпелив знак, те също си имат точка на предел.

Прегърнете енергията на тази карта и следващия път, ако нещо ви засегне, споделете го, за да избегнете натрупването на напрежение и ескалирането в по-голям скандал.

Кои са най-умните зодии?

Скорпион

Таро карта Смъртта. Въпреки че картата на смъртта може първоначално да изглежда обезпокоителна, няма от какво да се страхувате. Символиката ѝ представлява както началото, така и края, кимайки към цикличната природа на живота и смъртта.

Това означава, че може да се освободите от всичко, което вече не ви служи, за да освободите място за новото, щастието, новите възможности за вас. Тази карта има изключително прочистваща и трансформираща енергия, която не се страхува да унищожи препятствия, взаимоотношения или ситуации, които вече не ѝ подхождат.

Както знаем от астрологията, Скорпионът често се нарича знак на секса и смъртта. Като цяло това е сложен знак, но и чувствителен. Скорпионите имат интензивна и магнетична аура около себе си и предпочитат да не губят времето си за нищо или за някого, с когото не се чувстват напълно комфортно. Те винаги търсят начини да развиват душата си и да изследват живота. За съжаление, ако в хората от зодия Скорпион има елемент на несигурност, те могат да станат саморазрушителни.

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

Стрелец

Таро карта Умереност. Стрелците са едни от най-отстъпчивите, енергични и обичани членове на зодиака. Те обичат да пътуват, харесват предизвикателствата, приключенията, личния растеж. Но невинаги знаят кога да поставят граници, което може да доведе до някои сериозни спадове.

Картата Умереност носи послание за неподвижност, почивка, презареждане и отдръпване. Това означава да не се претоварвате с работа, но и да внимавате с храната и алкохола. Стрелци, не забравяйте от време на време да забавяте темпото и да си давате така заслужената почивка.

Коментирай