Свободно време

Пълнолуние в Стрелец на 14 юни – време е за забавления

Не бива да бързаме

14.06.2022г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 14 юни ни очаква пълнолуние в знака на Стрелец. То ще е по-различно, то ще е супер Луна и всички ще забележим колко невероятна ще е тя и сякаш много близо до Земята. Такива супер Луни обикновено ни влияят по-интензивно за разлика от обикновеното пълнолуние.

Пълнолунията се считат за период, в който може да завършим свои проекти, да детоксикираме организма си, да детоксикираме живота си от неща, които вече не са ни необходими. Те служат за откриване на най-доброто, за личен растеж.

Месечен хороскоп за юни

На колективно ниво всички сме усетили по един или друг начин трансформиращата енергия, която се засили в края на април и продължи през целия месец май. Сега по време на пълнолунието в Стрелец е възможно да се почувстваме несигурни, дори объркани по отношение на това какво още трябва да бъде изчистено или завършено.

Ако към настоящия момент се чувстваме напрегнати, в застой, добре е да направим кратка пауза. Добре е дори да се движим по течението, ако не виждаме точната посока пред себе си.

Изберете си рапан и вижте какво ви очаква през юни

Трябва да знаем, че Нептун – планетата на илюзиите и объркването, е много активна около юнското пълнолуние и може да имаме известни заблуди. Когато енергията на Нептун е силна, тя създава мъгла в пространството, което прави нещата трудни за разбиране. Възможно е да се почувстваме объркани как да продължим, как да извървим следващите си стъпки.

Изберете таро карта и вижте посланието за вас

Но Нептун не е само планетата на илюзиите, а и планетата на въображението и духовността. Тя ни кара да се вглъбим в себе си, да усетим себе си и вибрациите си, където може да намерим отговори, а не толкова да се вглеждаме в света около нас.

Също така, Нептун ни кани да се отдръпнем от мислите на другите, на това какво те мислят за нас.

Сега ще слушаме повече интуицията си и ако нещо не е наред, винаги е най-добре да обърнем внимание, особено когато е намесена тази планета.

Понякога може да ни бъде трудно да направим разлика между нашата интуиция, усещането за страх и несигурност. Затова е важно да си дадем време, да направим пауза.

Ако ни се налага да вземем решение, не бива да бързаме, а трябва да работим с това, което имаме, както и да имаме повече доверие в способностите си.

3 камъка за добро настроение

Не бива да забравяме и за енергията на Стрелеца. Той е авантюрист, той е търсач на мъдрост, ученик на живота. Ако по време на пълнолунието в този знак усещаме някаква неяснота, тежест, важно е да се свържем с вибрациите на Стрелеца, за да не забравяме, че животът наистина е приключение. Да, някои неща могат да се окажат по-трудни, но не бива да приемаме нещата толкова сериозно през цялото време.

Енергията на Стрелец ни напомня, че е важно да намерим своята радост, да отделим време за забавления, да търсим лекотата във всичко, което животът може да донесе.

Юнското пълнолуние е подходящ момент да освободим напрежението, да овладеем безпокойството или нерешителността си. Да си позволим да отделим време за забавление и да не приемаме себе си или това, което се случва твърде сериозно. Можем да насочим своята стрела по начина, по който ни се иска, точно както Стрелецът прави.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
Свободно време