Свободно време

Пълнолуние във Водолей на 12 август

Каква енергия ни носи то

12.08.2022г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През 2022 година бяхме свидетели на две супер Луни, а сега ни очаква третото невероятно пълнолуние. То ще е на 12 август в знака на Водолей. Пълнолунията обикновено се свързват с кулминация или край на нещо, което сме започнали или въпрос, който ни е вълнувал през юни месец. Сега това ще достигне крайната си точка. Възможно е също и да се намираме в период, в който трябва да вземем решение.

Пълнолунията винаги насочват вниманието ни към това, което трябва да бъде премахнато от живота ни, за да продължим да се развиваме и да вървим към по-високо по нашия път.

Женски хороскоп за август

Августовското пълнолуние попада във въздушния знак Водолей, който е знака на водоносеца. Водоносецът е символ на изцеление. Има дарбата да събира „водата“ – емоционалната, психическа енергия на света около нас, в своя съд и да я изчиства.

Тъй като енергията на Водолея ще се усеща силно по време на пълнолунието, можем да използваме тази енергия, за да почистим дома си от стари дрехи и ненужни предмети, да се разделим с хора, които не са лоялни към нас, да пренасочим мислите си към позитивното, а не към негативното. Да проявим любов към себе си, да се погрижим за себе си, да даряваме любов и на другите.

Любовен хороскоп за август

Въпреки че ще има още пълнолуния до края на 2022, това ще е последната супер Луна за тази година. Тя ще ни помогне да осъзнаем къде се намираме и по кой път бихме искали да продължим.

Но Сатурн, планетата на кармата, е много активен при това пълнолуние. Винаги, когато Сатурн е активен, той може да ни накара да поемем по-голяма отговорност за действията си и да гарантираме, че се движим в съответствие с нашето висше Аз.

Ако действията, които предприемаме, не са в съответствие с душата ни или ако се откажем от някои от отговорностите си, то уроците за нас няма да закъснеят.

Месечен хороскоп за август

Уроците, които Сатурн носи, понякога могат да бъдат трудни в началото, но те винаги носят възможности за по-голям растеж. Сатурн, стига да сме готови да полагаме усилия, да бъдем смели и дейни, той винаги ще ни окаже подкрепа. Тогава успехите и удовлетворението няма да закъснеят.

Това пълнолуние е тясно свързано и със съвпада на северния възел на Уран, което е основна космическа енергия през целия месец. Такава енергия може да доведе до нестабилност относно някои неща, които сме смятали за иначе стабилни, особено на глобално ниво.

Таро карти за август за всяка зодия

По отношение на лично ниво пълнолунието, задействащо енергиите на Северния възел на Уран, може да ни накара да се замислим за това на какво наистина можем да разчитаме и как да се справим с всяко чувство на нестабилност, което може да се е появило в живота ни. Също така е възможно да сме по-емоционални, чувствителни, неспокойни. Затова е важно да не забравяме да се грижим добре за духа и тялото си.

Снимка: Istock

Коментирай