Свободно време

Меркурий влиза в Дева – какво да очаква всяка зодия?

Периодът е подходящ за напредък

08.08.2022г. / 09 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 4 август планетата на мисълта и комуникацията Меркурий, навлезе в знака Дева. Този зодиакален знак се отличава с дисциплина, действие, бърза реакция, формулиране на мисли и решаване на проблемите логически. По време на транзита на Меркурий, това ще ни помогне да разберем как бихме могли да подобрим ежедневието си и да направим живота си интересен, а работата успешна.

Женски хороскоп за август

Меркурий ще се задържи в този знак до 26 август, като основният фокус е върху текущите дела, общуването в работата, търсенето на разумни изходи от трудни ситуации. Сега се отварят и благоприятни възможности за развитие на интелектуална и духовна дейност, създаването на нови социални връзки и реализиране на планове.

Този транзит може да използваме и за надграждане на умения, за задържане на постигнатите резултати, за по-дълбоко вникване в проблемите. Като цяло е добро време за инвестиране в неща и дела, които са прогресивни.

Любовен хороскоп за август

Символично знакът на зодия Дева може да бъде представен като поле с житни класове. В действията това е прибиране на реколтата за зимата, желанието да се спаси това, което е получено по най-оптималния и практичен начин. В интелектуален план – знанията, последователността, детайлите, уменията и професионалните способности.

Девата има изменчиви, променливи качества. Този знак подготвя нов етап. В природата това е краят на лятото и началото на есента, процесът на подготовка за студения сезон.

Меркурий управлява мислите, думите и идеите, а също така влияе на отношенията ни с другите, докато Девата се характеризира с разумни действия, рационалност, последователност и практичност.

Как ще се отрази транзитът на зодиакалните знаци?

Благоприятен ще бъде за родените под знака на зодиите Телец, Дева и Козирог. Отварят се нови възможности за подобряване на финансовото състояние. Периодът е подходящ за търсене на работа, започване на нова професионална дейност, инвестиране в покупка на недвижим имот, закупуване на автомобил. Но не се отклонявайте от планирания път, упорито се придвижвайте към целта си, стъпка по стъпка.

Таро карти за август за всяка зодия

Ракът и Скорпионът ще успеят да се справят с най-големите си проблеми и ще получат точно това, което заслужават. Ако през юли отговорно сте изпълнявали задълженията си, активно сте се проявявали в професионалната сфера, тогава в близко бъдеще ще имате допълнителни ресурси, за да подобрите значително качеството на живота си.

Близнаци, Риби, Стрелец ще се сблъскат с противоречиви мнения на партньори и колеги. Има голям риск да загубите източник на доходи, ако сте твърде категорични в изказванията си. Транзитът на Меркурий в Дева е благоприятен за индивидуална работа. в колективните дела. Бъдете внимателни и не влизайте в излишни спорове.

Овен, Лъв, Везни, Водолей ще могат да изградят живота си в съответствие със своите вярвания и нужди. Ще се радват на много нови идеи. Движете се в желаната от вас посока, но не споделяйте твърде много информация относно плановете си. Дори и да има трудности, вие ще успеете да се справите с тях. Проекти, по които сте полагали усилия, ще постигнат успехи.

Снимка: iStock

Коментирай