Свободно време

Тест: Каква сте в любовта

Не обвинявайте сегашния партньор за грешките на тези преди него

23.08.2022г. / 09 35ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за любов – всичко е позволено. Понякога сме склонни да прекараме целия си живот, търсейки я и да избродим света, за да я намерим. А какво става, когато я открием? Тогава разбираме, че не сме точно такива, каквито сме мислели, че сме. Любовта ни провокира и отключва в нас мисли и поведение, на което не подозираме, че сме способни.

Каква сте в любовта? Изтеглете една от нашите картини и разберете!

Картина номер 1 – Отдаваща се


Вие търсите онази любов, която е завинаги. За нея сте способни да преобърнете света. Щом я намерите – вие ѝ се отдавате напълно. Склонна сте да пренебрегнете всичко и всички, за да угодите на обекта на вашата любов. Това е страхотно, но внимавайте – не всички хора заслужават такова дълбоко посвещаване. За съжаление, често пъти вместо похвала, можете да срещнете разочарование, тъй като партньорът много лесно може да приеме любовта ви за даденост. Опитайте се да мислите повече за себе си и да определите граници във взаимоотношенията.

Картина номер 2 – Взискателна


За да заслужи вашата любов, мъжът трябва доста да се потруди. Скъпи подаръци, луксозни почивки, червени рози всяка сутрин – това искате вие. И няма да се примирите с нищо „по-ниско“. Вие сте кралица, която иска да бъде обгрижвана и глезена. Жена, която вярва и знае, че заслужава най-доброто. Притежавате завидна доза егоизъм, но внимавайте – понякога това поведение може да измори партньора, тъй като ще му се наложи постоянно да ви се доказва и да заслужава любовта ви всеки ден – а това е доста уморително. Опитайте се да смекчите поведението, показвайки грижовната страна от характера си.

Картина номер 3 – Уязвима


Вие мечтаете за любовта цял живот – търсите я, искате я, живеете за нея. И когато я получите – превръщате се в ранимо и крехко създание, чиято сила може да бъде пречупена прекалено лесно. Освен това ставате прекалено подозрителна и ревнива – проверявате телефона на партньора, подлагате го на разпити постоянно, дори сте склонна да го обвините в изневяра. Вероятно това ваше поведение е провокирано от дълбока липса на самочувствие. Била сте лъгана и наранявана – ето защо сега се вкопчвате в любовта. Нашият съвет е – работете повече върху увереността си и имайте повече вяра в себе си.

Картина номер 4 – Студена


Всичко друго, но не и романтична – така описвате себе си. Ако във вашата връзка все пак има някаква романтика – тя не идва от вас, а от партньора. За вас на първо място е работата и кариерата и вие самата. Едва след това идва ред и на любовта. Предпочитате да говорите за бизнес и пари, вместо да си губите времето със сълзливи словоизлияния. Партньорът ви ви харесва такава, каквато сте, и е склонен да поеме част от домакинството, но дълбоко в себе си може да се почувства недооценен. Опитайте се да се докоснете до женската си енергия и да сте малко по-грижовна.

Картина номер 5 – Пълноценна


Вие сте намерили солидна любов и рамо, на което да се опрете. Не е нужно да сте нито слугиня, нито кралица. Успяла сте да намерите перфектния баланс и да съчетавате женската си природа с потребностите ви като самостоятелна личност. Умеете да лавирате и ако допуснете грешка, пускате в ход завидния чар, който притежавате. Служите си с женски хитрини, но без да прекалявате. Това поведение ви печели уважение както от любимия човек, така и в работна среда. Опитайте се от време на време „да разпускате“ – предизвикайте себе си с някоя по-палава любовна игра или пък със спонтанна ваканция.

Снимка: istock

Коментирай