Свободно време

Любимите коледни подаръци на жените

Според статистиката повечето хора пазаруват за Коледа в последния момент

14.12.2022г. / 10 10ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Остават броени дни до Коледа и вълнението за предстоящите празници е завладяло всички ни. Наред с подготовката за празничната трапеза върви и още един много важен процес, а именно изборът на подходящ подарък за любимите ни хора, приятели и колеги.

Макар някои хора да са готови с купуването на подаръци седмици преди Коледа, според статистиката по-големият процент от хора пазаруват именно в последните дни преди 25 декември, а някои дори и на самия ден.

За да не губите много време в мислене с какво точно да зарадвате дамите във вашето обкръжение - майка, баба, свекърва, дъщеря, сестра, приятелка или колежка, ще ви помогнем с няколко страхотни идеи за коледен подарък.

Beauty box

Навярно всички от вас знаят какво представлява т.нар. beauty box или кутия за красота, но ако все пак има някой читател, който не е запознат, нека да разкажем накратко. Тези кутии се предлагат от различни фирми и могат да се намерят разнообразни предложения в интернет. Идеята на бюти кутията е повече хора да опитат много и различни продукти от всевъзможни брандове, за да открият най-подходящата козметика за тях.

Повечето сайтове, които продават такъв тип кутии подбират различни продукти от различни брандове всеки месец, като най-често се предлагат кремове и серуми за кожата на лицето, лосиони за тяло, околоочна грижа, шампоани, балсами и маски за коса, както и маски за лице. Няма жена, която да не се зарадва на подобен красив и полезен подарък.

Продукт за почистване на лицето 

Гладка кожа, блясък и свежа визия - това са трите основни елемента, които изграждат нашата красота. Красивата и добре поддържана кожа е най-прекрасният аксесоар, с който можем да заблестим. Когато кожата на лицето и тялото ни е гладка и сияйна дори нямаме нужда от грим. А как се постига това? Много лесно, с правилните продукти. 

От дерматолози и експерти по грижа за кожата знаем добре, че хубавото и качествено почистване на кожата е първата най-важна стъпка от грижата за красотата. Затова и когато отделяме внимание на продуктите за почистване трябва да сме прецизни в избора.

Един от най-любимите подаръци, с който бихте могли да зарадвате вашата близка приятелка или роднина е коледният сет на FOREO. Шведският бранд предлага няколко подаръчни комплекта, от които да избирате, включващи най-желаните устройства за красота на марката на намалени цени. 

Едно от празничните предложения на FOREO е подаръчният сет LUNA™ play smart 2.

В него се съдържа интелигентно, компактно 2-в-1 устройство за почистване на лице. То е проектирано да осигури задълбочен анализ на състоянието на кожата в различни лицеви квадранти. Използвайки събраните данни в реално време, приложението FOREO създава персонализирана рутина за почистване.

За възможни най-добри резултати LUNA™ play smart 2 може да се използва с богата на антиоксиданти почистваща микропяна на FOREO. При контакт с вода кремообразната структура се превръща в деликатни мехурчета, за да отстрани нежно замърсяванията от дълбоките пори за мигновено блестяща, чиста и свежа кожа.

Освен този сет, от бранда предлагат и още няколко прекрасни комплекта като подаръчният сет LUNA™ mini 3 + UFO™ mini 2.

В него се включва изключителна селекция от премиум устройства за грижа за кожата FOREO и чиста козметика за почистване на порите и дълбоко вливане на подхранващи активни съставки, повишаващи блясъка на кожата. 

 

UFO™ mini 2 е клинично доказано, че повишава нивата на влажност на кожата със 126% само за 90 секунди и значително намалява появата на бръчки само за седем дни.

Ултра-хигиеничната силиконова, двустранна глава на LUNA™ mini 3 е подходяща за всички типове кожа и е клинично доказано, че премахва 99,5% от замърсяванията само за една минута, с опция за 30-секунден режим на усилване на блясъка.

Ваучер за процедура

Ключовата дума в тази статия, както може би вече забелязахте е Красота. Всички наши идеи и предложения ще са свързани с грижата за красотата - физическата и духовната. Ако дамата или дамите, за които трябва да изберете подарък, са суетни и държат на качествената грижа за своята красота, прекрасно би било да ги зарадвате с ваучер за някоя естетична и освежаваща процедура.

Спрямо вашия бюджет можете да прецените каква точно да е процедурата. В момента има много празнични промоции и отстъпки, благодарение на които ще можете да купите ваучер за процедура на по-достъпна цена, съобразен с нуждите на дамата.

Процедура за епилация или уред за фотоепилация в домашни условия

 

Свързани статии

Продължаваме с темата за разкрасяването, тъй като това е сред любимите занимания на всяка дама. Да бъде красива, нежна, женствена е стремеж, който лесно се осъществява, стига да имаме налични подходящите средства. Един от естетичните аспекти, които ни занимават целогодишно е как да постигнем гладка кожа, без нито един косъм върху определени зони от тялото. Разбира се, че това се постига с някои традиционни средства като самобръсначка, кола маска или епилатор, но има много по-ефективни начини като лазерна и фотоепилация, включително има и уреди за фотоепилация в домашни условия.

Ако искате да зарадвате своя близка приятелка или роднина, ваучер за лазерна епилация или пък уред, с който вкъщи би могла да си направи съответните процедури, би бил прекрасен и много женски подарък.

Билети за театър 

Коледа е време, което с много обич споделяме с близките и семейството си. Един от начините да направим тази емоция още по-силна е да споделим духовно и културно преживяване заедно. Театралният спектакъл е сред тези безценни преживявания, които ни одухотворяват и извисяват. Освен това, благодарение на театъра бихме могли за няколко часа да се разтоварим и разсеем от делничните проблеми. Ето защо ваучер за билети за театър е прекрасен коледен подарък, с който да зарадвате любими хора.

Парфюм

Няма жена, която да каже, че има прекалено много парфюми и няма нужда от още един. Няма. Затова и няма как да сгрешите с този избор на подарък. Разбира се, важно е да съобразите аромата с дамата, на която ще го подарите. Би било чудесно, ако знаете какви цветя харесва, какви аромати - по-силни и интензивни или по-леки и ефирни, и спрямо това да се насочите към съответния парфюм. 

Преса и маша за коса

При пресите за коса ситуацията е сходна както с парфюмите. Не вреди да имаме още една преса, особено ако е по-технологична и модерна от пресата, която вече имаме. Ако се спрете на този подарък, потърсете преса, която е щадяща към косата и има топлинна защита, предпазваща косъма от увреждане. Към пресата за коса бихте могли да подарите и продукт за термозащита на косата. Със сигурност дамата, на която ще ги подарите, ще бъде щастлива от приятната изненада, с която ще се разкрасява за специални поводи.

Снимки: istock, FOREO.

Здраве и красота