Свободно време

Новолуние във Везни на 26 септември – сбъдваме своите желания

Юпитер ще ни помага за това

26.09.2022г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 26 септември ни очаква новолуние в знака на зодия Везни. Месец септември още от самото си начало е период на променяща се енергия. Започна със силно ретроградно влияние, което ни кара да спрем, да преоценим нещата и да се справим с въпроси от миналото.

Ретроградната енергия също може да е причина преценката ни за много неща да е замъглена. Но това се случва, за да насочим вниманието си към нашия вътрешен свят, а не към външния. Но септември ни носи и есенно равноденствие на 23-то число., което се смята за средата на астрологичната година и носи повратна точка в енергията.

За някои хора, настъпването на месеца е свързано с повече стрес от това, че лятото отминава и наближава краят на календарната година. Ще ни отнеме малко време, за да се приспособим към енергията на първия есенен месец.

Какво ви очаква до края на 2022 според нумерологията

Новолунието във Везни ще ни помогне. То ни носи открита и нежна енергия, напомняйки ни да се съсредоточим върху намирането на нашия баланс. По време на това новолуние може да се запитаме къде е най-подходящо да вложим енергията си. Не бива да забравяме, че е много ценен ресурс. Постоянно попадаме в ситуации, които изискват нашето внимание. Тук вече ние имаме избора как да подходим към тях така, че да не изтощят енергията ни, както и към други, които биха могли да ни заредят с хубава такава.

По време на това новолуние, Юпитер – планетата на късмета, възможностите и изобилието, е много активна. Сега Юпитер ще ни помогне да видим нещата по-обективно, с по-голяма яснота и по-далечна перспектива.

Талисмани за късмет за зодия Везни

Тъй като нещата са осветени за нас, хубавата енергия на тази планета ни вдъхновява да се съсредоточим върху положителната страна на нещата. Юпитер ни помага да разширим хубавото в живота си, да растем, да се развиваме. От друга страна, новолунията се считат за период за привличане на положителни събития.

В комбинация с планетата на късмета, ще имаме възможността да сбъднем някои свои мечти и желания. Сега можем да се съсредоточим върху намеренията си, дори може да се окаже, че някои от нас ще сменят посоката си на движение в такава, която никога не са очаквали.

Цветни маникюри за всяка зодия

Енергиите на новолунието във Везни също ни призовават да се фокусираме върху простите неща. Ще бъде важно да внимаваме в това, което избираме да предприемем през този период, вместо да се фокусираме толкова върху всеки малък детайл или начини на мислене „какво щеше да бъде, ако...“.

Новолунието ни кани да опростим живота си, да видим лекотата във всяко бреме, което ни тежи, дори да се присмеем на ситуациите, които ни изглеждат смешни.

След като отмине новолунието във Везни, на 25 октомври навлизаме в сезона на затъмненията. Това винаги е период на трансформация, ново начало и край, носи ни повече отговори.

Снимка: iStock

Коментирай
Здраве и красота