Свободно време

Седмична таро прогноза за 31 октомври – 6 ноември

Време е за успехи

01.11.2022г. / 16 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Деветка жезли и Любовниците.

Месец ноември започва интензивно с лунно затъмнение и пълнолуние в знака на Телец. Затъмненията са портали за ново начало, енергията им е интензивна. Гадаенето с таро карти ни помага да видим картината на изминатия досега път, но и това какво ни очаква в близко бъдеще.

Деветка в таро показва, че сме наближили края на определен цикъл от живота си. Работили сме усилено и сме близо до финала.

Това може да се отнася до творчески проект, върху който сме работили, връзка или бизнес. Каквото и да е, ние сме полагали усилия за изграждането му и сега сме на път да освободим тази енергия във Вселената. Но това донякъде може да ни накара да се съмняваме, да не сме особено търпеливи, да сме по-изнервени.

Таро карти за ноември за всяка зодия


Голяма е вероятността достигането до тази крайна стъпка да ни се струва невъзможно, далечно и да си мислим какво ли ще ни очаква, когато я достигнем, какво е след това. За нас това е като последна обиколка, а ние си задаваме и въпроса дали ще имаме нужната ни сила и енергия, за да я изминем. Страхът е това, което ни кара да се съмняваме.

Таро карта Деветка жезли през тази седмица иска да ни напомни да бъдем уверени, да помислим добре докъде сме стигнали, какво сме постигнали и да не забравим да се гордеем със себе си. Картата показва, че можем да стигнем до окончателно постигане на своята цел, трансформирайки уязвимостта ни в сила. Близо сме до завършването на този така важен за нас етап, остава само да съберем сили за една последна стъпка.

Успявайки да се съсредоточим върху силните си страни, можем да оставим съмненията зад нас. Заслужаваме успех и ще го имаме!

Втората таро карта за първата седмица на ноември е Любовниците. Тя символизира както любовта към себе си, така и романтичната любов. Има невинност и доверие, които идват с тази карта. Това е нашето сърце, преди да бъдем наранени и преди да станем прекалено предпазливи с емоциите си.

Таро карти за всяка зодия за 2023

Чрез енергията на тази таро карта, отдаваме любовта си свободно на другите. Чувстваме се цели и не търсим друг човек, който да ни направи пълноценни. Под влиянието на Любовниците изпитваме дълбоко уважение към себе си. Правим неща, които ни карат да се чувстваме красиви, обгрижвани и здрави. Отнасяме се към себе си като към крале и кралици, а ние сме точно такива.

Проявявайки обич към себе си, ние се доверяваме на Вселената и започваме да обичаме другите с по-малко страх. Това ни помага да се освободим от блокажите на миналото. Работим върху тези блокажи и се освобождаваме от тях, оставяме ги зад нас. Ставаме по-чувствени, изразителни в любовта.

Таро карта Любовниците е за двама души, които се събират, за да направят една радостна и пълноценна връзка, което ни напомня да направим място за този тип любов в живота си. Но освен за романтика, таро картата може да насочва вниманието ни към бизнес или творчески партньорства. Това показва високо ниво на равенство и уважение от всички участващи страни.

Картата ни напомня, че допускаме в живота си отношенията, които вярваме, че заслужаваме. Когато повишим стандартите си, по-добрите отношения естествено идват към нас.

Ето защо, ако сме загубили оптимизъм относно този тип връзки или не вярваме, че заслужаваме някоя от тях, не сме достойни за признание, сега е моментът да се разделим с тези ограничаващи вярвания. Време е да повярваме в себе си, защото ако смятаме, че не сме достойни, няма да привличаме в живота си и достойни партньори за романтика и работа.

Снимки: istock

Коментирай