Свободно време

Венера влиза в Стрелец на 16 ноември – любовта става забавна

Не бива да харчим излишно

16.11.2022г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 16 ноември планетата на любовта – Венера, влиза в знака Стрелец, като там тя ще се задържи до 10 декември. Подобно на Близнаците, Стрелецът е двойствен знак, разкъсван от противоречия. Но тази двойственост е и това, което прави Стрелец толкова интересен, особено за Венера.

Любовен хороскоп за 2023

Когато тази планета е в Стрелец, това предизвиква привличания във всеки аспект на живота. През следващите няколко седмици, романтиката силно ще ни вълнува. Възможни са откровени признания, готови сме да живеем и да обичаме на глас. Западни астролози ни съветват, че ако случайно се чудим какво всъщност мисли обектът на нашия любовен интерес, ако имаме такъв към този момент, време е да спрем да играем игри на отгатване и да разберем какво става. Дори и да има риск да бъдем отхвърлени, с Венера в Стрелец ще ни бъде по-лесно да продължим напред.

Когато планетата на парите, красотата и любовта преминава в Стрелец, ние обичаме без ограничения. Възможно е да сме необуздано склонни към приключения или безнадеждно отдадени на партньор. Чувствате ли една връзка като възможност за растеж?

3 снежинки разкриват дали желанието ви ще се сбъдне

Също така, ако през последните няколко месеца сте се питали така да се каже кои сте, докато копнеете за специален (или не толкова) човек, тогава не се тревожете, защото от 16 ноември до 10 декември любовта може да бъде доста интензивна и интересна. Стрелецът е знак, известен с противоречивостта си. Съответно идва сезон на приключения, безгрижни връзки и смело изразяване на емоциите. Този оптимизъм се подсилва от позицията на Юпитер, който управлява Стрелец.

Това означава, че ще се радваме на допълнителна планетарна щедрост в любовта. Очаква ни период не само на нови, бурни романси, но и на освежаване за тези, които се намират в дългосрочни партньорства. След период на ретроградни планети (а някои все още са такива), астрологичното време се изяснява за период на любов и забавление.

2023-а ще бъде годината на Водния заек

Докато Скорпионът е най-загрижен за интимността с конкретен човек, любовта на Стрелеца е от по-универсален вид. На дневен ред са романтични приключения и директен, дори груб подход към любовта. Сложността на Венера в Скорпион изчезна. Истината е приоритет при Венера в Стрелец.

Ние ще сме идеалисти в отношенията си по време на този цикъл. По-важно от обикновено е нашите партньори и спътници да подкрепят мечтите, целите, нуждите от свобода, вярванията и визията. Ние ценим интелектуалната връзка повече от обикновено през този период.

Откритостта с чувствата ни понякога може да има обратен ефект, но в по-голямата си част може да бъде освежаващо. Склонни сме по-спонтанно да се забавляваме или да се хвърляме в удоволствия. Периодът е подходящ за придобиване на нови познания, пътувания. Възможно е с парите да бъдем малко безразсъдни или небрежни, въпреки това няма да ни липсват възможности да изкарваме добри пари. Това не означава да харчим, без да мислим.

Снимка: iStock

Коментирай