Свободно време

Новолуние в Стрелец на 24 ноември – поставяме ново начало

Юпитер ще ни помага

24.11.2022г. / 14 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 24 ноември ни очаква новолуние в знака на Стрелец. Новолунията ни помагат да се разделим със застоя от миналото. Време е да издишаме онова, което тежи на душата ни.

Новолунието в Стрелец идва като глътка свеж въздух за нас след всички силни космически енергии от изминалите месеци. То представлява началото на нов лунен цикъл и в рамките на него ще можем да поставим ново начало, да имаме повече приключения, да се пробудим.

Любовен хороскоп за 2023

Новолунието ни дава шанс да „натиснем бутона за нулиране“ в редица области на живота ни. Пренастройването на живота често включва съзнателен избор да правим нещата другояче, като създаване на нови навици, подход към нещата по различен начин. Сега можем да вземем всички болки и борби от миналото, за да ги използваме като гориво за постигането на повече щастие.

Имаме възможността да напишем следващата глава от живота си, да помислим върху това кои неща в живота ни бихме искали да се развият. Не бива да позволяваме на никакви съмнения да ни карат да се чувстваме неспособни и уплашени.

По време на новолунието в Стрелец, Юпитер – планетата на късмета и изобилието, е много активна. Тя е управляваща планета на зодиакалния знак Стрелец. Определено ще усетим енергията ѝ.

Женски хороскоп за 2023

Тъй като Юпитер завършва своята ретроградност и става директен, той ще влезе в последните градуси на Риби, където ще приключи пътуването, което започна през май 2021 г. Именно в тези последни градуси на Риби Юпитер ще ни помогне да разберем какво е предизвикало в нас това пътуване.

Юпитер в Риби е засегнал универсални теми, свързани с нашите духовни вярвания и творчество, но на по-дълбоки нива ни е помогнал да се свържем с нашата по-състрадателна и по-чувствителна страна. Сега можем да помислим какво се е променило през последните 12 месеца, как сме станали по-чувствителни към себе си и другите.

2023-а ще бъде годината на Водния заек

Юпитер ни позволява да видим по-голямата картина. Неговата енергия може да разшири не само нашето съзнание, но и енергийното ни поле като цяло. С разширено енергийно поле можем да се чувстваме по-оптимистични, енергични и уверени в това, което правим. С подкрепата на Юпитер ние си позволяваме да видим красотата и положителната страна на нещата.

В случай, че сте преминавали през период на предизвикателства, трудностите са ви изпреварвали, знайте, че новолунието в Стрелец ще ви помогне да разширите гледната си точка. Ще ви бъде по-лесно да направите необходимите промени. Тъй като 2022 е почти към своя край, нека да позволим на това новолуние да ни напомни, че никога не е късно да започнем отначало. Юпитер е тук, за да ни подкрепя.

Снимка: iStock

Коментирай