Свободно време

Тест: Какви сте в секса

Опознайте себе си чрез този любопитен тест

21.11.2022г. / 17 27ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки човек има скрити тайни копнежи и желания и понякога е трудно да признаем това дори пред самите себе си. Това се отнася с пълна сила, когато говорим за сексуалния ни живот. Обстоятелствата, времето и ежедневието невинаги ни позволяват да разгърнем целия си потенциал, когато говорим за интимни ласки.

Има ли още нещо, което можем да разберем за себе си, опознавайки се още по-добре? Разбира се! В следващите редове ви предлагаме един кратък тест, с който можете да надникнете по-дълбоко в съзнанието и желанията си.

Изберете една карта и вижте какви сте в секса.

Карта номер 1


Огнена жена

Вие сте истинска фурия в леглото!

Свързани статии

Малко мъже могат да са в крак с вашето темпо. Обичате палавите игри и дори на моменти да изглеждате свенлива и дори наивна, това рязко се променя, когато попаднете на точния партньор. Когато говорим за секс, вие имате нужда от някого, който да ви помогне да разкриете потенциала си. Ако партньорът не ви допада, вие няма да се раздавате излишно. За вас сексът е вид общуване и комуникация, ето защо сте склонна да прекратите взаимоотношения с човек, който не е на вашите вълни в секса.

Всичко или нищо“ е вашето мото, когато говорим за ласки. Нашият съвет е да се опитате да дадете шанс на човека отсреща. Дори да не ви се вярва, мъжете също са свенливи донякъде, когато са с нова партньорка. Не бързайте да си правите кардинални заключения още от първия път, в който сте заедно.

 

Карта номер 2


Скромна

На пръв поглед вие спадате към т. нар. „добри момичета“.

Не си падате по нестандартни изживявания, когато говорим за секс. Напротив, предпочитате класическите пози без излишни акробатични номера. Мъжете обаче трябва да знаят едно – вие в никакъв случай не сте обикновена и невзрачна в секса. Стига да имате възможност, можете да направите неща, които ще накарат партньора ви да остане със зяпнала уста. Ако имате подходящи условия, можете да покажете на какво сте способна. Предпочитате тихите и уединени места, но ако имате удобен случай, бихте експериментирали, например сред природата. За да ви спечели, мъжът трябва да е галантен и възпитан.

Съветът ни към вас е да се опитате от време на време да „отпускате края“, така ще си позволите да опознаете себе си и това, на което сте способна.

Карта номер 3


Съблазнителка

Вие сте абсолютна кокетка!

Свързани статии

Знаете как да владеете мъжкото внимание, при това с вродена лекота. Веднъж попаднал във вашето полезрение, мъжът няма никакъв шанс. Той кротко ще се предаде на чара ви и ще направи това, което пожелаете. В секса обичате да бъдете глезена, обгрижвана и уважавана. Не допускате грубости и своеволия. Искате всичко да става с огромна доза съблазън, но без да стигате до крайности. За вас атмосферата е много важна – запалени свещи, добре ухаещи завивки, секси музика, приглушена светлина. Не сте почитателка на секса за една нощ. Предпочитате вашият избраник да е някой, с когото имате взаимоотношения. Не се впускате в лудости, но това не означава, че сте скучна. Напротив – просто сте много внимателна как, къде и с кого си имате вземане-даване. Може би за вас ще е от полза от време на време да изпускате парата и да си позволите да бъдете по-безразсъдна.

Карта номер 4


Луда глава

Когато говорим за секс, вие сте абсолютно необуздана!

Свързани статии

Готова сте да го правите навсякъде. В тоалетната на ресторант, в киносалона, на гости във ваши приятели… С вас няма как да се скучае. Имате щури идеи и нямате търпение да намерите човек, с когото да ги споделите. За изненада на всички, мъжете, с които си пасвате най-добре са пълна ваша противоположност. Затова не се чудете ако някой тих и скромен мъж е луд по вас. Не бързайте да го обезсърчите. Напротив – дайте му шанс, защото връзка с човек, който е с вашата енергия би била истинска експлозия.

Някой, който е напълно различен от вас може да е човекът, с когото ще прекарвате времето си по най-добрия възможен начин. Опитвайте се от време на време да забавяте темпото и да се наслаждавате на спокойствието.

 

Коментирай