Свободно време

Седмична таро прогноза за 5 – 11 декември

Време е за промяна

05.12.2022г. / 14 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Кулата и Двойка жезли.

Тези две таро карти носят силни послания.

Първата е Кулата. Това е карта, която често предизвиква страх, защото символизира разпад, несигурност. От друга страна обаче, хората които гадаят на таро, виждат появата на Кулата като ново начало. Краят на годината е особено добър момент да помислим дали не сме в застой на статуквото, дали няма неща, от които вече не се нуждаем и е редно да се освободим от тях. Но таро карта Кулата символизира и истината. Тя иска да се съсредоточим преди всичко върху истината, да бъдем бдителни в намирането ѝ и да се стремим да премахнем всякакви лъжи около нас.

Таро карти за декември за всяка зодия

Карта Кулата ни призовава да „изгорим гниещите храсти“ в живота си, за да можем да засадим семената си в свежа почва. Ако имаме ненужно в живота си, такова, което е в застой и не ни носи нищо хубаво, но го задържаме, тогава няма къде да засеем нови семена. Тази таро карта ни напомня да си зададем някои въпроси, като например дали има в живота ни хора, от които трябва да се откажем.

Отделяме ли внимание на неща, които изчерпват енергията ни или пречат на еволюцията ни? Дали мислите ни не са фокусирани върху минали истории, които сме надраснали? Сега е моментът да поставим началото на създаването на една по-плодородна основа за нас, да намерим блокажите и да се освободим от тях.

Любовен хороскоп за декември

За да направим това, започваме да обръщаме внимание на историите и лъжите, които си казваме. Виждаме кое всъщност е истина и кое е просто страх. Не бива да забравяме, че заслужаваме толкова много, но понякога се задоволяваме с толкова малко. Сега обаче започваме да се отърсваме от лъжите, защото искаме да сме честни със себе си и да живеем по-добре.

Втората таро карта е Двойка жезли. Тя изисква да се замислим върху местата, които ни карат да се чувстваме уверени, щастливи, отговорни, енергични. Да се докоснем до онова, което ни създава положителни чувства, прави ни целенасочени и страстни. Двойка жезли е карта, която е свързана с използването на местата в живота ни, където се чувстваме най-силни и уверени, за да ни даде информация за нашата истинска цел. Можете също така да използвате въпросните места, за да ви дадат повече сила и увереност в други области от живота.

Женски хороскоп за декември

Двойка жезли е карта, която символизира изборите, които трябва да направим, да помислим дали се намираме на кръстопът. Това да бъдем мечтатели, смели, да следваме сърцето си и да не губим надежда, са нещата, които ще ни помогнат да преминем през трудностите, ако имаме такива. Ако можем да сме смели в една област от живота си, значи можем да бъдем такива и в други. Дали има нещо, което сме отлагали до този момент?

Вероятно е настъпил моментът, в който талантите ни не бива да останат скрити както досега, а да ги споделим. Сега е важно да сме честни със себе си, да сме уверени, да имаме цел, която да следваме със страст.

Снимки: istock

Коментирай