Свободно време

Седмична таро прогноза за 12 – 18 декември

Учим се да управляваме страховете си

12.12.2022г. / 15 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Седмица жезли и Петица жезли. През следващите дни Вселената ни призовава да погледнем вътре в себе си и да почувстваме силата си. Можем да се справим с всичко, което животът поднесе на пътя ни, трябва само да вярваме в себе си. Теми, които тази седмица засяга са нашите смелост и интуиция.

Първата таро карта е Седмица жезли. Тя има отношение към смелостта. Тя ни кара да почувстваме страховете си, но да действаме въпреки тях. Призовава ни да признаем нашите ограничения, тревоги и въпреки че някои от тях ще продължат във времето с нас, никога да не им позволяваме да разрушат света ни.

Винаги ще има нещо, за което да се тревожим, нов страх. Ще пропуснем толкова много, ако позволим на страховете ни да ни контролират, нали? Можем да се съсредоточим върху тези тревоги или пък да съберем силите си и да продължим да се развиваме.

Когато се свържем с енергията на седемте жезъла, която ни призовава да погледнем навътре в себе си, тогава може да възникнат някои страхове. Сега е моментът да се запитаме от какво се страхуваме, какво ни спира, как можем да разпознаем страха и да продължим напред. Седмица жезли се появява в таро гаданието, за да ни подскаже, че не бива страховете ни да ни възпират.

Също така ни напомня, че ако не изпитвахме страх, нямаше да ни е необходима смелост. Време е да събудим смелостта и да предприемем действия. Пълнолунието на 8 декември, което беше в знака на Близнаци, ни даде още тогава точно тази сила да се освободим от страховете си и да изчистим тревогите, които са се настанили в живота ни. А тази таро карта ни прави още по-решителни.

Втората таро карта за тази седмица е Петица жезли. Картата ни призовава да се настроим към емоциите си, дори към най-обърканите, които таят чувства на гняв. Призовава ни да помислим върху това какво ни прави раздразнителни или ни създава лошо отношение.

Тази карта иска да внимаваме за нещата, които изпитват търпението ни. Забелязваме какво ни дразни, особено когато става въпрос за нашите взаимоотношения. Сега можем да се замислим върху това необходимо ли е да правим нещата, които ни дразнят и ни създават неудобство. Дали е нужно да сме край хора, които ни дразнят, заради които не се чувстваме добре? Подходяща ли е тази среда за нас? Можем ли да направим положителни промени?

Петица жезли ни призовава да обърнем внимание на това, което правим и как се чувстваме, когато го правим. Да създадем нещо ново и по-добро за себе си. Да избягваме ненужните конфликти, но в същото време ще поставяме граници и ще казваме „не“, когато не желаем да правим неща, които са по задължение и не са ни приятни. И това важи за всичките ни взаимоотношения. Без значение колко малки ще са промените, тази седмица ще поставим тяхното начало. И промяната ще настъпи. Чрез нашата смелост започваме да правим стъпки към целите си.

Чрез Седмица и Петица жезли можем да освободим това, което вече не служи, не ни е от полза, за да растем.

Снимки: istock

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
jokin ( преди 1 година )
Начи,мога,да дам пътя,на женатъ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар