Свободно време

Стартира кампанията на Az-deteto.bg за писмо до дядо Коледа

Всяко дете може да изпрати своето писмо до белобрадия старец през платформата на детския сайт

12.12.2022г. / 12 59ч.
Мария Дуковска
Снимка: Az-deteto.bg.

Снимка: Az-deteto.bg.

Ето че и тази година почти измина и остават броени дни до най-любимия ни празник – Коледа. Отново ни очакват незабравими мигове с приятелите и най-вече със семейството, а за децата празникът е най-любим заради подаръците, които, сигурни сме, намисляте вече от цяла година. Знаейки колко много децата харесват подаръци, от детския сайт Az-deteto.bg отново дават възможност на хлапетата да изпратят своето писмо до дядо Коледа.

Дори и вече да сте изпратили писмото до белобрадия старец, можете да изпратите и от пощенската кутия на Az-deteto.bg, така ще е съвсем сигурно, че Дядо Коледа ще получи вашето желание. И после от своя страна ще ги прочете и ще каже на джуджетата да започнат подготовката на подаръците, защото Коледа съвсем неусетно ще дойде.

Изпращайте своите писма оттук. А двама от вас, написали най-приятните и забавни писма ще получат и по една награда – плюшено интерактивно кученце за разходки или Блутут слушалки с ушички с LED светлини. Вълнуващо, нали, защо пък да нямате още един подарък към основния. Така че отивайте и пишете!

И помнете – искрените желания винаги се сбъдват!

Не забравяйте да прочетете и общите условия за писмата до Дядо Коледа!

Коментирай