Свободно време

Седмична таро прогноза за 26 декември – 1 януари

Ето какво показват картите

24.12.2022г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро карти за седмицата са Обесеният и Четворка пентакли.

Тези таро карти са перфектните спътници, които ни помагат да се ориентираме в това, което предстои за нас. Но също така са карти, които ни показват как да се справим със ситуацията. Обесеният сочи прегради.

Може да се сблъскваме с едно и също нещо отново и отново без никаква промяна. Стигнахме до задънена улица и трябва да преоценим това, което правим. Таро картата излиза в гаданието, когато е необходима промяна в гледната точка на нещата, когато е време да се пуснем по течението. Време е да се отдръпнем от нещо, време е за духовно пробуждане. През тази седмица се запитайте дали може да спасите нещата или трябва да поемете по нов път.

7 плода, които ще ни донесат късмет през 2023

Възможно ли е да се приспособите или трябва да се отпуснете по течението? Винаги когато се налага да се откажем от нещо, можем да се почувстваме сякаш сме се провалили. Изпитваме емоционална болка, вътрешна съпротива, които ни карат да се чувстваме блокирани.

Таро карта Обесеният също показва нуждата ни да се придържаме към конкретни резултати. Ако изпитваме силно желание нещо да върви по определен начин, тази карта ни кара да проучим защо. Вътрешната борба е нещо, от което трябва да се освободим.

Кои растения ще донесат късмет в дома през 2023

В случай, че сме отлагали следващата стъпка или сме се придържали към цикъл, който трябва да приключи, то това ще излезе на повърхността, за да бъде освободено тази седмица. След това ще ни се даде възможност да започнем нов път, който ще доведе до повече растеж.

Втората карта е Четворка пентакли. Нейното тълкувание е търсене на сигурност, нова енергия, оптимизъм, създаване на силна и положителна основа. Появява се в гаданието, за да ни напомни да направим равносметка на това, което ни дава сила срещу негативните мисли и преживявания. Силата ни идва от връзка със себе си, а и Вселената ще ни подкрепя. Символите на всеки от четирите пентакли са елементите: земя, въздух, огън и вода.

Какво ви очаква през 2023 според числото на пътя на живота ви

В живота си често имаме хора или ситуации, които ни карат да се съмняваме в силата си. Когато това се случи, трябва да мислим за всички неща, които ни връщат силата.

Четворка пентакли ни кани да направим равносметка за постигнатото в живота ни до този момент, за хората край нас, които ни подкрепят и обичат. За това как се отнасяме към себе си всеки ден. Картата ни напомня да не се поддаваме на негативни коментари, които имат за цел да ни сломят. Ние сме смели, а още нещо, което тази карта ни напомня е, че сме устойчиви и че ситуации, в които се чувстваме тъжни винаги ще има, но ние винаги ще се справяме с тях.

В празничната седмица се разделяме със стари модели, които вече не ни служат.

Снимка: istock

Коментирай