Свободно време

Седмична таро прогноза за 2 – 8 януари 2023

Ставаме по-смели

02.01.2023г. / 15 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Десетка пентакли и Похот.

Първата карта, която ни се пада в таро гадаенето е Десетка пентакли. Числото десет в таро е свързано с поглед назад и размисъл в края на цикъла. Десетка пентакли символизира радост, благоденствие, преместване или постигане на стабилност на работното място, получаване на наследство.

Таро карти за януари 2023 за всяка зодия

Но тази карта ни напомня и да благодарим за хубавите неща в живота си. Понякога ни се случва да потънем в негативни мисли и сценарии за настоящето и бъдещето, но успявайки да изместим погледа си към всичко хубаво, което имаме, ще отворим врата на изобилието към себе си.

Десетка пентакли е и карта на богатството и се пада в таро гаданието, за да ни напомни за нашата сила и ресурсите, с които разполагаме.

Призовани сме да направим равносметка на богатството си, без значение дали то е материално, лично или духовно, за да усилим неговата енергия. Сега можем да се запитаме кои са най-големите ни активи, в кое ни върви, кои са нещата, които ни носят комфорт, за какво сме благодарни.

Таро карти за всяка зодия за 2023

Таро картите искат да погледнем към новата 2023-а отвъд нашите материални цели и да видим колко ценен може да бъде един следобед сред природата, времето прекарано с любимите ни хора, хубава книга и т. н., да се съсредоточим върху онова, което ни прави богати. Така привличаме към себе си хубавите неща.

Втората таро карта е Похот, тя има малко различна енергия. Символизира жажда за живот, увереност, успяване през най-трудните ни дни. В таро гаданието ни напомня да използваме умения от миналото, за да се движим напред. Сега можем да се запитаме какво желаем силно и какво ни кара да се чувстваме добре със себе си. Време е да се освободим от страховете си, да излезем от зоната си на комфорт.

Тибетски хороскоп разкрива какви сме били в минал живот и характера ни

Понякога сме твърде наясно какво може да се обърка и това ни пречи да живеем живота си. Тази таро карта ни кани да се освободим от прекалено предпазливата си природа и да започнем да живеем в съответствие със сърцето си, да живеем смело.

В първата седмица на новата 2023-а можем да направим поне една смела стъпка, да не позволяваме на страха да ни управлява. Да следваме желанията си смело. Замислете се само колко често ви се е случвало да се страхувате за неща, които никога не са се сбъдвали, но тези ваши страхове са ви спирали да осъществите мечта, да се придвижите стъпка напред, да постигнете повече щастие.

Коментирай