Свободно време

Нумерологична прогноза според нашата лична година

Какво ни очаква през 2023-а според нумерологията

03.02.2023г. / 12 08ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако вашата лична година е 7

Година на победи, на духовно израстване чрез опознаване на личността. През тази година е важно да се отърсите от напрежението на всекидневните задължения, за да запазите ума си спокоен и да съхраните духа си. Отбелязвайте нещата, които са важни и ценни за вас, и които обслужват целите ви.

Много е възможно да искате да смените жилището си и да пожелаете да живеете по-близо до природата, може би в провинцията.

Ако работите в по-креативна област, много е вероятно през тази година да създадете впечатляващо произведение, може би най-добрата ви работа досега. Но дори и да не сте обвързани с креативна професия, важно е да сте фокусирани върху нещата, които обичате да правите и да не позволявате емоциите да вземат връх.

През годината ще има моменти, в които ще се чувствате раздвоени, вследствие на което може да изпитате объркване или гняв. Но това ще е възможност за вас да преодолеете различни усещания и да се усъвършенствате, да опознаете още повече себе си и да специализирате умението за самоконтрол.

Ако в някои моменти се почувствате напрегнати, претоварени, практикувайте дълбоко дишане и осъзнаване на момента. Фокусирайте се върху голямата картина и проверявайте дали изборите, които правите, са водени от вашите желания, от вашата лична истина или са отклонявани от чужди мнения на хора авторитети за вас. Колкото и авторитетни да са те обаче, не са във вашата глава и сърце, затова се водете от собственото си верую.

Докато се учите как да останете центрирани въпреки случващите се промени, ще се научите да вярвате повече в себе си. А това са ценни умения, които ще са ви от полза в бъдеще.

4 зодии, за които януари ще е любов

Ако вашата лична година е 8

Това е времето за просперитет. След цялата тежка работа, сега ще започнете да берете плодовете на своя труд. Може би ще искате да правите повече, да бъдете повече, да изживеете повече. Това е хубаво! Ако някои от нещата, които ви правят щастливи, досега сте ги забавяли във времето, точно сега е моментът да им се отдадете и да ги практикувате с удоволствие. Не отлагайте щастието и миговете на радост, а живейте живота си пълноценно.

Следвайте мечтите и желанията си, дори на цената на някои рискове. Ако се чувствате на моменти притиснати, като в застой, това най-вероятно ще се дължи на вашите лични ограничения. Властта е във вашите ръце, вие сте човекът, който управлява живота ви и не бива да го ограничавате, а да му се радвате.

Възможно е да срещнете определени предизвикателства през тази година, тъй като от вас ще се искат много неща, вие самите ще изисквате повече и повече от себе си, а това неминуемо върви с някои трудности по пътя. Но това е начинът да се усъвършенствате, да постигнете духовно извисяване успоредно с професионално израстване.

Ако усетите, че вие сте поели водещата роля в работата или пък в личния живот, нека това не ви плаши. Напълно нормално е да ръководите процесите във вашите отношения, не се страхувайте от силата си и авторитета си. През тази година ще осъзнаете какво искате и ще сте готови да го постигнете. Ще берете плодовете на големите си усилия и ще им се радвате.

Ако вашата лична година е 9

Поздравления, вие сте на финала на вашия 9-годишен цикъл. По пътя научихте много, понякога и по болезнен начин, но всички тези уроци и взети поуки ще са ви от полза за следващия цикъл.
През този период вие ще носите мъдрост и не се учудвайте, ако близките и приятелите ви често ви търсят за мнение, коментар, съвет. Вие ще излъчвате мъдрост и знание, спокойствие от всичко научено досега и желание да го споделите с другите. Вашите уроци ще бъдат от полза на много хора от обкръжението ви и те ще спечелят от близостта с вас. С лекота ще се сближавате с другите и те ще ви се доверяват. Възможно е миналото да напомня за себе си от време на време, но това ще ви помага да не забравяте научените уроци и направените грешки, за да не ги повтаряте и в бъдеще. Важно е да се убедите, че не държите миналото в себе си, а сте го оставили там, където му е мястото – назад във вашия живот. Съсредоточете се върху настоящето.

Направете си равносметка за изминатия път и се подгответе за следващия 9-годишен цикъл. Помислете за нещата, които искате да правите, за решенията, които ви предстоят и за връзките, които искате да запазите. Ако има такива, които вече не ви радват, а само натоварват, сега е идеалният момент да ги прекратите. За хората с проблемни връзки е много вероятно през тази година да се разделят или разведат с партньора. Не е подходяща смяна на работата в този период, а по-скоро обмислете промяната за следващата година, когато ще е единица.

Сега е моментът за прошка. Отворете сърцето си и простете, за да можете да продължите напред. Ако вие се чувствате грешни, потърсете прошка.

Възможно е да искате да се усамотявате по-често тази година, за да се свържете с вътрешното си Аз, за да се опознавате и да се убедите в желанията си. Няма нищо лошо в това. Ценете времето насаме със себе си. Невинаги занапред ще имате възможност да се усамотявате така често. Вземете си вашата доза спокойствие.

Този период ще ви даде шанса да погледнете назад и да преосмислите всичко, което ви се е случило през последните години – и добро, и лошо. Да се зарадвате на успехите си, да преглътнете пораженията си, но най-вече да ги приемете и да сте смирени.