Свободно време

Седмична таро прогноза за 23 – 29 януари

Време е да поемем по нов път

22.01.2023г. / 16 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Карти на седмицата са Десетка жезли и Деветка жезли.

Вече сме в сезона на знака Водолей. Преминахме и през новолунието в него на 21 януари. Сега получаваме свежа енергия, с която можем да затворим старата глава в живота си и да поемем по нов път.

Първата таро карта от таро гаданието за новата седмица е Десетка жезли. Чрез нея ние осъзнаваме всички тежести, които сме носили. Тя ни показва, че сме в края на един цикъл и нещата не могат да продължат с тази скорост, с която са се движили до този момент.

Жезлите в таро картата представляват нашите мисли, тревоги и отговорности. Това, което сме градили бавно, но сега товарът е твърде тежък за носене и сме на предела си. Нещата може да изглеждат хаотични, тежки и извън нашия контрол. Имаме силно желание да се променят, но тази промяна изглежда сякаш непостижима.

Любовен хороскоп за 23 – 29 януари

Десетка жезли ни напомня, че може би се претоварваме с отговорности, работа, може би дори че носим непосилен за нас товар. Възможно е да загубим представа за посоката, в която се движим, да сме обезверени, защото не виждаме резултат от усилията ни. Емоциите, които могат да се появят, са раздразнителност и разочарование. Но тъй като знаем, че сме в края на този цикъл, можем да се надяваме, че на хоризонта има нов път за нас, много по-добър.

От друга страна Десетка жезли може да показва и за блокажи в комуникацията. Може би има неща, които искаме да измъкнем от душата си, които ни е било трудно да изречем. Може би не знаем правилните думи, за да изразим това, което чувстваме. Затова е време да си помислим какво трябва да пуснем и какви промени бихме искали да постигнем през тази година.

Можем също така и да позволим на другите да ни помогнат, а не да вършим всичко сами.

7 начина, по които разпиляваме енергията си

Таро карта Деветка жезли ни напомня, че сме в състояние да се справим с всичко, което ще се изправи на пътя ни. Каквото и да преживеем, винаги ще стигнем до другия бряг. От друга страна, когато тази карта излиза в таро гадание, иска да ни напомни за премерените рискове, които може да се наложи да поемем.

Да не бързаме и да защитим онова, което сме постигнали до този момент. Настъпил е момент да „излекуваме раните“ от миналото. Не бива да губим вяра. Деветка жезли ни приканва да се успокоим, да се доверим на себе си и да не се подценяваме. Можем да постигнем мечтите си. Нашата сила е вярата в себе си.

 

Коментирай