Свободно време

Хули Леонис представя „Любовта лекува“

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България

08.02.2023г. / 10 58ч.
Михаела Лазарова
Корица: "Апостроф"

Корица: "Апостроф"

Добре дошли в света на Любовта! Любовта постоянно се изобразява като уникално състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Любовта е състояние, което се крие в самите нас, но ние трябва да му отделим време и сили, да положим усилия да го развием, за да се преизпълним с Любов, защото тя винаги започва от самите нас, ние само я споделяме с другите хора.

Тази приказна история ще ви покаже как да се свържете с Любовта, как да я усетите, да се заредите с нея и да започнете да я споделяте с останалите. Героят в книгата ни повежда на поредното пътуване в търсене на себе си, по време на което среща жената в бяло, русалката, лодкаря, висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да се свържем с Любовта.

Трябва да разберете чистото намерение, после нечистото, да се запознаете с правилата на Любовта, да съзнаете силата на прошката, да сложите край на драмата, да си позволите да разцъфнете и чак тогава можете да се свържете с Любовта. Защото Любовта лекува...

За автора

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“, „Тайните на Марс“, „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ и „Приказките на Луната“, издавани от „Апостроф“.

  • На книжния пазар от 8 февруари 2023 г.
  • Дизайн на корицата: Яна Аргиропулос
  • ISBN: 978-954-2962-94-6
  • Обем: 152 стр.
  • Корица: мека с маншети
  • Формат: 13 х 20 см
  • Тегло: 0,200 кг
  • Корична цена: 16 лв./8.20 €
Коментирай