Свободно време

Изберете мандала и вижте посланието за вас

Един забавен тест

15.02.2023г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вселената винаги ни дава своите послания, особено когато се намираме в трудна ситуация или ни предстои да направим важен избор. Невинаги е лесно да намерим отговорите и мотивация, за да продължим напред. Днес споделяме с вас един забавен тест. Пред вас има 3 красиви мандали. Изберете една и вижте тайното послание за вас.

1. Изборът ви на мандала разкрива, че имате голяма мечта, вероятно някои от вас са и фокусирани върху нея. На моменти обаче сякаш губите надежда относно нейното осъществяване. Помислете защо се случва това?

Гадание по кръга на Нострадамус

Не позволявайте на нищо и никого да ви разубеди да преследвате това, което ви прави щастливи и изпълнени. Също така не забравяйте, че без да сте упорити и без да полагате усилия, желанието ви трудно ще се осъществи. Някои неща изискват време, затова бъдете дейни, мечтата ви ще се сбъдне.

2. Вашата мандала ви съветва да обърнете внимание на хората, с които общувате. Някои хора идват в живота ви, за да ви помогнат да опознаете себе си по-добре, да разкрият възможностите пред вас. Никого не срещаме случайно, а често разбираме това след време.

3 мандали разкриват как да привлечете щастието

Понякога сродните души могат да бъдат приятели за цял живот или да бъдат част от живота ни само за кратко. Въпреки това бъдете предпазливи, дайте си достатъчно време, за да може някой да заслужи доверието ви. Късметът е с вас, бъдете позитивни.

Свързани статии

3. Баланс. Това е съветът на вашата мандала. Имате нужда от баланс в живота. Може да го постигнете по много начини, но най-важното е да поставяте себе си на първо място, вашите нужди и желания. Медитация, спорт, йога, масажи на тялото, ароматерапия, позитивно мислене и здравословно хранене, срещи с добри и позитивни хора. Всичко това помага да постигнем баланс. Той ни е важен, за да постигнем мечтите си и да се чувстваме добре. Вселената ви подкрепя и ви носи дарове!

 

Коментирай