Свободно време

Меркурий влиза във Водолей на 11 февруари – зараждат се нови идеи

Време е за вдъхновение

11.02.2023г. / 11 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 11 февруари планетата на комуникацията Меркурий преминава от Козирог във въздушния знак Водолей. Там тя ще се задържи до 2 март 2023 година. Когато Меркурий е във Водолей, ние не само имаме повече желание да трупаме нови знания, но и по-лесно генерираме нови идеи. Започваме да мислим извън рамката и мисленето ни става по-прогресивно и обективно.

Идеите ни са спонтанни, но в някои случаи и комуникацията. Въпреки новата информация и идеи, не бързаме с решения, особено с тези, които могат да ни отклонят от вярванията ни. По време на този транзит търсим начин да подобрим живота си. Мислите и идеите ни стават по-прогресивни, когато Меркурий е във Водолей.

Нумерологична прогноза според нашата лична година

Този зодиакален знак е известен с това, че обича да учи, а когато към него се присъедини планетата на мисълта, определено фокусът ни няма да е само в настоящето, но и към близкото бъдеще. Водолеят обаче ни напомня да останем неутрални и да не позволяваме на чувствата ни да пречат на истината.

Така че, когато Меркурий премине през този знак, ще имаме възможността да видим много по-ясно нещата, в които сме инвестирали емоции до този момент. Това от своя страна ще ни помогне да видим хората и ситуациите такива, каквито са в действителност.

4 зодии, за които февруари ще бъде изпълнен с успех

Това, за което е важно да внимаваме по време на този транзит, са чуждите емоции. Не бива да нараняваме другите, да пренебрегваме чувствата им. Не бива да губим своята чувствителност при разговори с хората край нас. Преминаването на Меркурий в знака на Водолей е благоприятен период за интелектуална работа, общуване и пътувания с приятели, любимия човек.

4 зодии, за които февруари ще е фантастичен

Сега, по време на сезона на Водолея, Меркурий се присъединява и към Слънцето. Това допълнително ще подхрани нашето въображение и идеите ни може да са радикални, дори на пръв поглед да ни изглеждат щури. Сега можем да се възползваме максимално от това, което този въздушен знак ни предлага, а именно – импулс, движение напред, истина, освобождение.

Водолеят иска да се свържете с вашата оригиналност и иновация. Докато Слънцето и Меркурий пътуват през него, можем да започнем да се чувстваме много по-можещи и дейни. Сега можем да създадем повече щастие в живота си.

Снимка: istock

 

Коментирай