Свободно време

Излезе новият сингъл на Елена Сиракова

Песента се казва „Дърветата“

13.02.2023г. / 10 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив Елена Сиракова.

Снимка: архив Елена Сиракова.

Дълго чакан и създаден с много обич е новият сингъл на Елена Сиракова „Дърветата“! И да, това е песен за любов, но за една по-специална, всеобхватна, непреходна любов към себе си и света около нас.

Защото независимо дали се намираме в Blue Note в Ню Йорк или в хижа на Витоша, дали сме срещнали любовта или все още я очакваме, дали се чувстваме на мястото си или сме пришълецът в стаята, дали ни аплодират или игнорират, трябва да бъдем верни на сърцето си, да правим всичко с любов и с усмивка, да живеем своя филм на 100% и да не губим апетита към живота.

Колкото и неблагоприятни да ни се струват обстоятелствата понякога, винаги можем да намерим приказката, да бъдем част от нея и да я разкажем и на някой друг.

Текстът и музиката са дело на самата Елена Сиракова.

Аранжиментът е направен съвместно с Юлиан Янев (пиано), Момчил Косев (китара и тромбон) и ВикторВикторов (барабани). Концепцията за видеото Елена разработва заедно с Бианка Хинова, която е режисьор на всичките ѝ видеоклипове до момента, оператор е Георги Гвоздев, монтажът е дело на Десислава Петрова.

Предстои новата песен да бъде представена за първи път пред публика на 14 февруари в София, в клуб Carrousel, където Елена и нейната банда ще имат концерт.

Тук можете да видите видеоклипа към песента.

Коментирай
Здраве и красота