Свободно време

Риана бременна и с бляскаво шоу на Super Bowl 2023

Rihanna откри шоуто с Bitch Better Have My Money

13.02.2023г. / 15 11ч.
Михаела Лазарова
Фотокредит: Animato Music / Universal Music Group

Фотокредит: Animato Music / Universal Music Group

След пет дълги години отсъствие от музиката Rihanna се завърна на сцената с единствен по рода си концерт в полувремето на Super Bowl LVII – финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ на стадиона State Farm в Аризона.

В рамките на 13 минути и пред 100 милиона зрители, певицата напомни на света защо е заслужила признанието си на музикална кралица, дори когато не е издавала албум от 2016 г. Rihanna откри шоуто с Bitch Better Have My Money и продължи с вечните хитове Where Have You Been, Only Girl (In the World), We Found Love, Rude Boy" Work, Wild Thoughts, Pour It Up и Umbrella. Звездата не пропусна да изпълни и колаборациите си с Jay-Z и Kanye West – All of the Lights и Run This Town. С красивите си и разпознаваеми вокали, Rihanna закри спектакъла с поп баладата Diamonds. Облеклото на Rihanna бе добре съчетано с яркочервената сцена и множеството плаващи платформи, върху които над 200 танцьори се движиха като един в ритъм.

Гледайте цялото изпълнение на Rihanna ТУК.

Последно Rihanna се появи на сцената на наградите „Грами“ през 2018 г., за изпълнението на Wild Thoughts с DJ Khaled. По това време шоуто в полувремето на Super Bowl бе в радара на Rihanna, въпреки че тя отказа предложенията през 2018 и 2019 г. Оттогава продукцията на Super Bowl е поета от Roc Nation на Jay-Z, с когото Rihanna работи от 2014 г. насам.

Наред с подготовката за Super Bowl, през последните месеци Rihanna бе заета с редица проекти. През ноември миналата година тя представи четвъртото си модно ревю Savage X Fenty и най-вече пусна нова музика. Певицата записа две песни за филма Black Panther: Wakanda Forever, Born Again и Lift Me Up, която бе номинирана за „Оскар“ в категорията „Най-добра оригинална песен“.

Коментирай