Свободно време

Над 500 души посетиха премиерата на „Игра на доверие“

Алекс Сърчаджиева гледа филма в компанията на дъщеря си София Ласкин

16.02.2023г. / 14 13ч.
Мария Дуковска
Александра Сърчаджиева, София Ласкин и Яна Маринова.

Александра Сърчаджиева, София Ласкин и Яна Маринова.

На 15 февруари се проведе галапремиерата на филма „Игра на доверие“. Събитието събра екипа на продукцията, партньори и съмишленици на специална прожекция. Освен актьорският състав – Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев, по червения килим минаха още Алекс Сърчаджиева, която дойде да подкрепи дъщеря си София Ласкин в първата ѝ голяма поява на голям екран.

Част от специалното събитие бяха и Александра Богданска, Славена Вътова, Ивет Григорова, Кристина Верославова, Дария Симеонова, Илияна Лазарова, Виктор Божинов, Зорница София, братя Чучкови.

Алекс Богданска със сина си Габриел.

Сред първите, които гледаха продукцията, бяха и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, бившият правосъден министър Надежда Йорданова, Светлин и Надежда Нейнски.

Яна Маринова и Александър Димов.

След края на прожекцията Яна Маринова благодари на публиката и представи екипа на „Игра на доверие“.

Благодаря ви, че бяхте част от този важен и много специален за мен ден. „Игра на доверие“ е сбъдната мечта. Надявам се, че с историята, която разказваме в този филм, ще дадем нужния кураж на всички жени, които нямат смелост да се изправят срещу насилието и да се борят за правата си.“, сподели Яна Маринова.

Весела Бабинова и Луиза Григорова.

Продукцията с елементи на трилър „Игра на доверие“ тръгва официално в кината този петък, 17-ти февруари.

Линк към официалния трейлър в YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=RWDJIQQPQTI

Луиза Григорова и Владимир Зомбори.

За „Игра на доверие“

Всяка игра има правила. Ти избираш дали да ги спазваш.

Свързани статии

„Игра на доверие“ проследява личните истории на майка и дъщеря – Даниела и Елена. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. И двете обаче трябва да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения. Съдбите им са колкото различни, толкова и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.

Продукцията с елементи на трилър е за силната, уверена и смела жена, която отказва да бъде в ролята на жертва – защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да запомни от него.

Филмът е създаден по реални истории от живота на Яна Маринова и нейната майка.

Режисьор е Мартин Макариев, а сценарият е на Борислав Захариев.

Главните роли се изпълняват от Яна Маринова (Даниела), Луиза Григорова-Макариев (Елена), Владимир Зомбори и София Иванова Ласкин, а актьорският състав включва още Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Мария Каварджикова, Искра Донова, Малин Кръстев, Китодар Тодоров, Яна Титова и други.

Оператор е Андрей Андреев, продуцент на „Игра на доверие“ е Яна Маринова за „Spirit Production House“, изпълнителни продуценти са Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано. Това е следващият пълнометражен филм на основна част от екипа, работил по супер успешния „В сърцето на машината“, който събра над 120 000 зрители и е актуалното българско предложение за наградите Оскар.

 

Коментирай