Свободно време

Изберете картина и вижте какво ви липсва в живота

Доверете се на вътрешната си сила

28.02.2023г. / 09 35ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

На всеки се е случвало да изпита усещането, че сякаш нещо не е наред. Ако и вие се чудите какво не ви достига, направете този малък тест, изберете картина и вижте какво ви липсва в живота. И така:

Ако сте избрали картина номер 1


Липсва ви ясна цел

Свързани статии

Определено се нуждаете от задаване на граници. Проектите ви се трупат един след друг, а вие сякаш се чудите откъде да започнете и с какво. Опитвате се да се справите с всичко наведнъж, но нямате ясен план за действие и затова често сте объркани и претоварени.

Отделете малко време, в което да бъдете напълно сами. Помислете какво наистина желаете и пренаредете приоритетите си. Опитайте се да степенувате желанията. Повярвайте, че можете да се справите и всичко ще е наред.

Ако сте избрали картина номер 2


Имате нужда от почивка

Свързани статии

Напоследък сте раздразнителни. Забелязват го дори вашите роднини и близки. Всички те се чудят какво ви има и дали всичко с вас е наред. Всъщност отговорът е много прост – преуморени сте и имате крещяща нужда от почивка. Мислите ви са замъглени и трудно се справяте дори с лесни задачи.

Погрижете се за себе си, отидете на масаж, разходете се в планината. Оставете мобилния си телефон за няколко часа и се насладете на компанията на любимия човек. След тази кратка почивка ще се върнете на работа заредени с енергия.

Ако сте избрали картина номер 3


Нуждаете се от хармония

Свързани статии

Склонни сте към черногледство. Загубили сте хармонията в себе си и сте се поддали на хаоса. Всъщност, трябва да отбележим, че вие сте много по-щастливи, отколкото си мислите, че сте. За съжаление, невинаги знаете как да оцените какво имате.

За да ви потръгне, трябва да смените фокуса. Погледнете живота от друга гледна точка. В крайна сметка, ако не се научите да цените това, което имате, никога няма да сте доволни от себе си.

Ако сте избрали картина номер 4


Липсва ви енергия и мотивация

Свързани статии

Сякаш нещо се случва с вас и самите вие не можете да се познаете. Загубили сте хъс за живота. Пуснали сте се по течението и очаквате, че мечтите ви ще се сбъднат, без да правите нищо. За съжаление (или за радост), Вселената не действа така.

За да постигнете целите си, вие първо трябва да разберете какво наистина искате и да не пестите енергия и усилия, за да го постигнете. Иначе рискувате да живеете живот, който не ви удовлетворява.

Ако сте избрали картина номер 5


Трябва ви повече увереност

Свързани статии

Вие сте добър човек и приятел. С вас се общува лесно и вие много бързо скъсявате дистанцията. За съжаление обаче тази ваша откритост ви прави много уязвими. Особено за недоброжелателите ви. Влияете се от чуждото мнение и имате склонност да слушате съвети на хора, които невинаги ви желаят доброто.

Имайте повече вяра в себе си и в собствените си сили. Не позволявайте да бъдете манипулирани особено от най-близките ви.

Коментирай