Свободно време

4 карти показват какъв съвет ви дават гейшите

Свържете избора с интуицията си

12.10.2023г. / 12 54ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

В ежедневието си често пъти имаме чувството, че препускаме. Сякаш нямаме време за нищо, а моментите се изплъзват между пръстите ни. Започваме да се питаме дали това, което се случва в живота ни е това, което искаме. Почувствайте връзката със себе си, изберете една карта и вижте какво напътствие ще ви даде тя.

Древните гейши знаят кое е най-доброто нещо, което трябва да направите.

Ето и какво казва вашият избор:

Ако сте избрали карта номер 1

Бъдете по-смирени

Действията ви, думите ви, отношението ви към хората – всичко това понякога издава една присъща ваша нервност. Сякаш искате всичко да стане тук и сега, без да чакате и без да отлагате. Склонна сте да пренебрегвате мнението на другите, тъй като често мислите, че само вашият начин на мислене е правилен. Понякога погрешно хората могат да ви сметнат за безотговорна и несериозна, дори леко арогантна. Това всъщност е точно обратното. Опитайте се да бъдете по-мека и да се свързвате с женската си енергия по-често. За това ще ви помогнат срещите с приятелки, медитацията, йогата. Не забравяйте, че тренирайки тялото, вие упражнявате и духа си. Позволете си по-често да спирате и да си задавате въпроси. Наслаждавайте се от време на време на тези разговори със себе си.

Тест: Изберете таро карта и вижте какво ви очаква през 2023

Ако сте избрали карта номер 2

Говорете повече

Затворили сте се в себе си и мислите, че ако споделите какво ви притеснява и тревожи, ще бъдете сметната за слабохарактерна. Изслушвате с охота всички, които имат да ви доверят нещо, но самата вие сякаш оставате малко затворена. Опитайте се да бъдете по-отворена – от това само можете да спечелите. Ще видите, че колкото повече споделяте, толкова по-добре ще се чувствате. Сякаш се освобождавате от товар, който носите отдавна на плещите си. Бъдете внимателна. Прекалената предпазливост и мисъл за другите могат да попречат на трезвата ви преценка за себе си. Не забравяйте, че за да можете да се грижите добре за другите, първо трябва да се погрижите за себе си. Споделете проблемите си, излейте душата си и усетете колко добре ще се чувствате. Това може да е първата стъпка от вашето ново аз.

Тест с котки разкрива личността ви

Ако сте избрали карта номер 3

Дайте воля на забавленията

Вие сте отговорна личност. Каквато и задача да ви се постави, отнасяте се към нея с дисциплина и отговорност. Винаги имате план-график, който следвате неотлъчно. Още със старта сутрин в главата ви се оформя структура на деня. Вие сте от хората, които първо искат да свършат работата, а след това да се отдадат на забавленията. Съветът на гейшите за вас е да бъдете малко по-весела и от време на време да разчупвате рамките, в които сама се поставяте. Направете нещо лудо, непредвидено. Изненадайте съпруга си, играйте с децата, смейте се на комедийни филми. Дайте воля на детето, което живее у вас, иначе рискувате да станете прекалено скучна както за другите, така и за самата вас.

Изтеглете карта и вижте каква богиня сте

Ако сте избрали карта номер 4

Бъдете по-предпазлива

 

Свързани статии

Вие сте от хората, които са определяни като „душата на компанията“. Раздавате се за всички, общителна сте и каквото ви е на сърцето, това ви е и на езика. Не ви интересува какво мислят останалите за вас. Това е прекрасно, но за съжаление, може да ви изиграе лоша шега. Това разкриване ви прави по-уязвима за хората, които искат да ви наранят. Опитайте се да бъдете по-предпазлива. По този начин ще можете да запазите енергията си за важните неща и хора в живота ви.

За вас важи с пълно право максимата: „Брой до десет, преди да кажеш нещо“. Съберете се, бъдете по-спокойни и имайте едно наум. По този начин ще можете да отсеете кои хора ви уважават и кои са с вас само заради облаги.

Изберете си камък и подобрете енергията си

Коментирай