Свободно време

Новото модерно място за авторска кухня и изискани напитки ADOR отвори врати

Ресторантът в InterContinental Sofia добавя ново измерение към лукса чрез своя уникален интериорен дизайн, висококачествена кухня и ниво на обслужване

28.02.2023г. / 09 41ч.
Мария Дуковска
Снимка: ADOR.

Снимка: ADOR.

InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е едно от най-вълнуващите допълнения към процъфтяващата кулинарна сцена на столицата, добавяйки ексклузивно преживяване чрез своята изключителна авторска кухня, уникален интериорен дизайн и петзвездно ниво на обслужване. Независимо дали говорим за бизнес обяд или романтична вечеря – най-новото гастрономическо пространство на София е задължителна спирка за всеки ценител на класата и приятната атмосфера.

Вдъхновен от емблематичното си местоположение, ресторант ADOR се превръща в мястото, което всеки иска да посети и вече вдъхновява новите срещи и неповторими усещания. Менюто на ADOR улавя най-доброто от местната и европейска кухня, като представя уникална комбинация от вкус, качество и аромат. Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, гостите на ADOR ще могат да опитат уникален опушен вкус от барбекю на дървени въглища – Josper. Ако не си падате по стековете, менюто е изключително разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки.

В него ще откриете невероятна комбинация от любимите на всички класически ястия, приготвени по иновативен и оригинален начин, включително риба и морски дарове на Josper, вегетариански изкушения и елегантни десерти. Всяко ястие е приготвено като истински шедьовър, който отвежда гостите на съвременно кулинарно пътешествие. Ресторантът може да задоволи и най-взискателния вкус със своите невероятни авторски коктейли и богата винена листа.

ADOR пресъздава петзвездната атмосфера на хотел InterContinental, която отлично се интерпретира в цялостната визия на ADOR чрез много уют, удобство, комфорт, гостоприемство и разбира се, присъщата за него елегантност. Освен на уникалните кулинарни изживявания, клиентите на ресторанта могат да се насладят още на изискана музика на живо, както и на тематични и ексклузивни събития. Ресторантът разполага също с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две нива в основната зала.

ADOR работи за закуска, обяд и вечеря от 06:30 ч. до 01:00 ч. Новото гастрономическо изкушение се намира в сърцето на столицата и предлага уникална гледка към храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Коментирай