Свободно време

Таро карта за 23 март

Ще бъде ден за самоанализ и вслушване в душата

23.03.2023г. / 08 20ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Четворка пентакли – днес може да осъзнаете, че сте се вкопчили силно в ситуация или човек, които ви дават сигурност. Толкова силно, че не си позволявате да видите и други възможности и перспективи.

Съвет за деня – Отшелникът.

Ще бъде ден за самоанализ и вслушване в душата. Може би днес ще се отдръпнете физически и психически от света, обръщайки се навътре, за да направите обзор на мотивацията си, целите и ценностите си. Ще бъдете в търсене на вашето автентично аз. Като съвет към Четворка пентакли, отшелникът се пада, за да ни предизвика да се вслушаме в сърцето си и да потърсим там дали наистина ни е необходимо да се вкопчваме и да държим на това усещане за сигурност, което ни дава нещо или някой.

В работата:

Комбинацията от карти ни призовава да търсим подтекста, да сме наблюдателни и да виждаме отвъд това, което излиза на повърхността. Ако ситуацията в момента ви ограничава, опитайте да потърсите по-надълбоко и да видите дали няма да намерите нещо повече от ограничения. Може би дори възможности.

За влюбените и семейните:

И за влюбените е валиден призивът да са по-осъзнати днес. Под повърхността на битовото, на материалното и видимото с просто око, стои цял един дълбок океан; той ви чака да се гмурнете и да потърсите отговори на душевните си терзания. Да попитате какво иска сърцето ви.

Коментирай