Свободно време

Михаил Билалов и Мая Бежанска се срещат в комедията „Моето мъжко момиче“

Представлението е с премиера на 7 април

23.03.2023г. / 11 56ч.
Мария Дуковска
Михаил Билалов и Мая Бежанска се срещат в комедията „Моето мъжко момиче“

Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е на път да провали, защото не е тази, за която я мислите? Търсим съвсем неочаквания отговор на този въпрос в новата пиеса „Моето мъжко момиче“, чиято премиера е на 7 април в „Théatro отсам канала“ в София.

В главните роли влизат Мая Бежанска и Михаил Билалов, а актьорския състав допълват Асен Данков и Теона Димова. Режисьор е Димитър Стефанов, автор – Жад-Рос Паркер.

В центъра на историята на пиесата са Карла – шармантна и динамична жена, и съпругът ѝ Франсоа. Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото ѝ. То се стоварва като парен чук върху Франсоа и е на път да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза и нейният бъдещ съпруг също имат какво да добавят в картинката.

Блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и разбира се, нула политическа коректност, са само част от нещата, които една „малка“ тайна може да отприщи.

„Моето мъжко момиче“ обещава 90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия.

Сценограф на постановката е Ясмин Мандели, автор на музиката е Милен Апостолов.

Премиерата на спектакъла в София ще бъде последвана и от първа среща с публиката в Бургас на 21 май в Културен дом НХК.

Коментирай