Свободно време

Венера влиза в Близнаци на 11 април – любовта е лека

Вдъхновението също ще се повишава

11.04.2023г. / 15 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 11 април, планетата на парите, красотата и любовта Венера, влиза във въздушния знак Близнаци. Там тя ще остане до 7 май 2023 г. С Венера в Близнаци сме не само романтично настроени, но и любопитни на социално ниво. Сега мотото ни ще бъде „разнообразието е подправката на живота“. Ставаме по-общителни, чаровни и заинтересувани.

Меркурий влиза в Телец на 3 април – възможни са успехи, но и загуби

Въпреки че е период, в който можем да бъдем одухотворени, весели и забавни, може също да спазваме дистанция на емоционално ниво. Привличанията сега често започват с думи, тъй като сме склонни да се свързваме по-лесно на ментално ниво докато Венера е в Близнаци. Все пак Близнаците са известни със своите комуникативни умения, забавна природа. Докато Венера е в този знак, ще бъдем привлечени повече от хора, които са ни интересни по някакъв начин.

Изберете цвете и вижте какво предизвикателство трябва да преодолеете

Понякога нашето любопитство ни води във връзки, които иначе не бихме могли да създадем. Но от друга страна, Близнаци са известни с това,, че понякога са непостоянни или незаинтересувани към дълбочината. Венера в Близнаци е флиртуваща, завладяваща и адаптивна. Искаме и поддържаме нещата леки и живи. Социалното стимулиране е привлекателно.

По време на транзита можем не само да се забавляваме, но и да се влюбим. Тече непринудена, приятелска енергия и вашите остроумни закачки могат да ви спечелят нови партньори. Венера в Близнаци е прекрасно време за флирт и за по-дълбоко свързване с любими хора. На 11 април Венера ще се изравни с Плутон във Водолей и това може да ни подтикне да водим задълбочени дискусии и да се обвържем с някого по дълбок начин.

15 мантри, с които да премахнете негативните мисли

Също на 11 април Слънцето среща Юпитер в Овен и може да се почувстваме особено щастливи. Една вълнуваща мечта за бъдещето може да бъде наш мотиватор.

Въздушният знак Близнаци също се влияе от транзита на Венера, тъй като се управлява от Меркурий – планетата на комуникацията и знанието. За родените под знака на зодията е много вероятно да изпитат нов интерес към неща, свързани с изкуство, комуникация, да придобият нови познания, да постигнат успехи в областта на музиката, танците, дори киното, театъра, или да бъдат по-привлечени към тези неща по някакъв начин. Венера също има голямо влияние върху любовния живот на Близнаците.

Изберете пейзаж и вижте какво ви очаква през пролетта

Зодия Близнаци е двойствена, а и с енергията на Венера, донякъде всички представители на зодията може да се окажат малко по-импулсивни и прибързани във всичко. Това означава, че не всяка любовна връзка, която започва по време на този транзит, може да бъде трайна във времето, защото Близнаците обичат разнообразието и забавлението, но както споменахме, имат и своята непостоянна природа. Понякога им липсва нужната зрялост, твърде оптимистични са в любовта и подхождат към всяка нова връзка с нови надежди и очаквания.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време