Свободно време

Кредитна карта за всяко твое желание

Стани клиент на Пощенска банка и вземи изцяло онлайн

12.04.2023г. / 09 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Postbank.

Снимка: Postbank.

Светът днес се развива със забележителни темпове, което увеличава до голяма степен интересите на потребителите към нови технологии, бързи решения и иновативни продукти. Свикнал си да разчиташ изцяло на смартфона си – за работа, за непрекъснат контакт с близките и приятелите, искаш и пазаруването да става бързо, лесно и удобно, а различни умни устройства да те отменят вкъщи, за да се фокусираш върху любимите занимания.

Кредитна карта за чудесни възможности

Ако все още не разполагаш с финансово решение, което ще отговори на всяко твое желание, Пощенска банка може да ти предложи кредитна карта Mastercard с много предимства. Банковата институция вече ти предоставя и изцяло дигитален процес на регистрация и кандидатстване за кредитна карта Mastercard Standard, Mastercard World или Mastercard Premium от всяка точка и по всяко време, без нуждата от посещение на банков офис.

Ако си над 18-годишна възраст, притежаваш българско гражданство, валидна лична карта, не си регистриран като клиент на банката и разполагаш с мобилно устройство с операционна система Android или iOS с налична интернет връзка, всичко което трябва да направиш, е да попълниш кратката онлайн заявка на сайта на банката и да очакваш обаждане от неин експерт. След разговора ще получиш линк на твоя имейл адрес, за да продължиш със следващите стъпки по регистрация като клиент и подписване на договор от разстояние. Всички документи се подписват с квалифициран електронен подпис чрез приложението на „Евротръст Технолоджис“ АД, квалифициран доставчик на удостоверителни услуги. Новата си карта можеш да получиш на твой адрес в рамките на страната с безплатна доставка.

Преференциални условия и още много екстри

С новата кредитна карта Mastercard от Пощенска банка получаваш редица предимства, които ще ти помогнат максимално да оптимизираш своите финанси. Не плащаш такса за разглеждане на заявлението за издаване на карта и се възползваш от дълъг безлихвен гратисен период при покупки. С новата си кредитна карта получаваш опцията да разсрочваш вече направени плащания с нея на различен брой равни месечни вноски и по този начин да оптимизираш месечния си бюджет. Като клиент на банката получаваш и безплатна регистрация за интернет банкирането e-Postbank и мобилното банкиране m-Postbank за още по-лесно управление на средствата ти по всяко време и от всяко място. А за твоето отлично изживяване можеш да ползваш без такса и иновативния дигитален портфейл ONE Wallet by Postbank за бързи плащания само с телефон. Пощенска банка ти предоставя и безплатна застраховка „Помощ при пътуване“, както и опция за сключване на застраховка по картата с програма „Защита на плащанията“, която ти осигурява защита при непредвидени ситуации.

Зелена светлина за мечтани покупки или нови преживявания

Замисляш се за нов смарт часовник, който ще ти е верен помощник в задачите за деня, прахосмукачка робот, която ще ти помогне за почистването вкъщи, мултикукър, който ще приготви вкусна вечеря с минимални усилия от твоя страна или съдомиялна машина, която ще се погрижи за съдовете в края на деня, докато ти релаксираш в кино атмосфера пред новия си смарт телевизор? Ако си почитател на съвременните технологии, с допълнителните средства по твоята нова кредитна карта ще можеш по-лесно да се възползваш от модерните решения, които биха ти спестили време и усилия. От друга страна, кредитната карта ти дава възможност да се възползваш от отстъпка в размер на 3% при резервация и плащане през онлайн платформата за пътувания booking.com, а разнообразните и изгодни възможности за пътешествия ще ти гарантират незабравими изживявания и срещи с жителите на различни географски региони. Дали в страната или чужбина, всяко преживяване си струва и ще ти донесе емоции, които ще помниш дълго време.

По-голям шанс за щедри награди

Едно от безспорните предимства на кредитна карта от Пощенска банка е възможността картодържателите да печелят, докато пазаруват. При плащане с твоята нова карта Mastercard Standard, Mastercard World или Mastercard Premium за всеки похарчен лев получаваш бонус точки по програмата за лоялност „Моите награди“. Съответно колкото по-често я използваш за покупки, толкова повече точки събираш, които впоследствие можеш да обмениш за парични награди до 1000 лв. годишно, в зависимост от вида на картата.

Пълна информация за услугата по дистанционна регистрация и предлаганите дигитално продукти и услуги за онлайн регистрирани клиенти можеш да откриеш на www.postbank.bg.

Коментирай